Adeks Store (adeksstore.com) Adeks İnternet Kafe

29 Ağustos 2024 01:25

Öncelikle selamlar. 28.08.2024 tarihinde iki kişi olarak internet kafesine uğradık ve her şey gayet güzel gözüküyordu. Fiyatlar biraz fazla gibiydi ama sadece bir saat otururuz kafasıyla düşündüğümüz için bir seferlik ne olacak diye düşündük. En ucuzu 35 TL idi, en pahalısı ise yanlış hatırlamıyorsam 135 TL civarındaydı. En üst seviyedeki bilgisayarı istedik ama doluymuş; bir altındaki bilgisayarı aldık, saati 95 TL idi.

Bizi bölümümüze götürdüler ve garip bir odaydı; çok da temiz gibi değildi. Oyuna girmek için bildiğiniz 40-45 dakika uğraştık. Bizim Maltepe tarafında, en ucuz ve az kişinin geldiği internet kafelerde bile 7 TL farkla, Adeks'teki satın aldığımız bölümdeki bilgisayar sistemiyle oyun oynayabiliyorduk. Biz, farklılık ve kalite arayışıyla oraya gelmiştik.

İçimize gerçekten hiç sinmedi, memnun kalmadık. Aldığımız pakette i7 işlemcili ve 32 GB RAM'li bir sistem vardı; fakat bizi 64 GB RAM'li i9 işlemcili bilgisayara vermişler. Oyun zaten açılmadı. Arkadaşımın bilgisayarında kulaklık çalışmıyordu ve oyun da açılmıyordu. Bizi yan bilgisayara aldılar ve sistem 32 GB RAM ve i7 işlemciye düşmüş oldu. Neyse dedik, normaldir; abiler de 20 dakika daha eklediklerini fişimize yazdılar. Ortam çok kalabalıktı ve çok ses geliyordu. Kapıyı kapatmalarını biz rica ettik. Oyunlar yine açılmadı; güncellemeler girdi, sonra abiler halletti. Bir oyunu bir saat boyunca oynayamadık.

Daha sonra ise 1 saatimizi doldurmadan Minecraft 'Craftrise' oyununu indirip onda takılalım bari dedik ve ufak da olsa zevkini çıkaramasak da oynadık. Geç olmuştu, çıkmak istedik ve fişimizi alıp kasaya indik. Bize tutulan fiyat 95 TL'nin iki katı olması gerekiyorken, bir anda 400-450 TL civarında bir şey çıkardılar. Nasıl olur dedik, durumu anlattık. Abiler düşündü ve sonra "Tamam, bir saate indirelim bari." dediler. İki katı yerine 264 TL ödedik yine de. Hiç memnun kalmadım.

Feti sonuçtan memnun

30 Nisan 2024 16:57
"Özge hanıma teşekkür ederim çok yardımcı oldu bu süreçte."
İncehesap 0 Sistem RAM Arızası
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Gaming'den Yapmış Olduğum Sipariş Hakkında Yaşadığım Sorun!

12 Temmuz 2024 17:59
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 11:23

Bozuk Ürün, Sorumsuz Servis: Gaming.gen.tr'den Büyük Hayal Kırıklığı

16 Mayıs 2025 10:43
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 21:54