Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Melissa
03 Ekim 2024 21:06

Addax'dan aldığım pantolonda sadece 2 kere giymemde tüylenme sorunu yaşadım. Daha sonra faturayı kaybettiğim için inceleme talep edemedim. Faturayı bulup incelemeye götürdüğümde ise mağaza çalışanı incelemeye almak istemedi. Kullanım kaynaklı diye reddedilecektir dedi. Yine de inceme talep etmek istiyorum. Böyle bir hakkım var dediğimde ise tamam ama kabul edilmez büyük ihtimal diye istemeden de aldı. Firma kumaş garantisi yoktur diyor. Bunu hiçbir kasa işleminde söylemediler. 1 pantolona 800 lira para veriyoruz ama ne olursa olsun firma garanti vermiyor. Kasiyer arkadaşta isterseniz 1000 lira verin yine garantisi yok diye diretiyor. İnanılmaz bir müşteri memnuniyeti gözetmeyen bir işletme, firma, çalışan birliği. Pantolonu vereli 12 gün oldu hala ne bilgi veren var, ne arayan var. Yazık verdiğimiz paraya. Kesinlikle bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağım. Hiçbir ürünün garantisi olmayan bir firmada 5 liraya bile bir şey almam. Önce müşteri memnuniyetini sağlayın. Lütfen sonra çalışanlara bir uyarı yapın lütfen.

Pantolonumun durumunu tarafıma bilgi verin lütfen. Pantolonum nerede?

Melissa
05 Ekim 2024 13:13

Satın alınan şube beni arayıp incelemenin reddedildiğini haber verdi. Red edilme nedenleri kalite kontrolden geçen ürünü kesinlikle böyle bir şikayetinin olmayacağı, bunun tek nedeninin kullanıcı hatası olduğu belirtildi. 4 defa giyilmiş ilk böyle bir sorun olmamış diyorlar. Bu pantolonu verdiğimde de söyledim; pantolonu aldım ancak 1,5 ay sonra paça boyunu yapma fırsatı buldum. Zaten. 1,5-2 ay kullanmadım bu ürünü. Fişini kaybettiğim için zaten sorun olsa da kabul etmezdiniz. Daha sonra fişini bulunca inceleme talep ettim. Bu demek değil ki bunda ilk yıkamada bu sorun olmadı. Nasıl bu şekilde değerlendirilir. Anlamıyorum. Narin Program (1saat 19 dakika) 30 derecede yıkıyorum sadece kıyafetlerimi. Ona rağmen bu kıyafet tüyleniyor ve suçlu yine biz oluyoruz. Kesinlikle diye de belirtmeleri çok komik. Addax firması kesinlikle tavsiye edilmeyecek bir firma. Ürün Garantisi vermediklerini yeniden belirttiler sağ olsunlar. Almamda- aldırmamda. Müşteri her zaman suçludur.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
06 Mayıs 2024 15:01

Meral
12 Ağustos 11:19

Nazlı
24 Mart 2024 11:53
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Eksik İade Ve İletişim Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı Yaşadım

Birsen