Acıbadem Taksim Hastanesi'nin Verdiği Yanlış HIV + Sonuçları

16 Ağustos 2024 18:07

Acıbadem Taksim Hastanesinde ameliyat olmak üzere verdiğim kan testlerinde HIV pozitif dönüşü yapıldı. Doktorum HIV pozitif tanısı nedeniyle ertesi günkü ameliyatın yapılamayacağını söyledi, hastane de kesin sonuç için testin Sağlık Bakanlığına gönderileceğini ve 2 hafta sonra sonuç alınacağını belirtti. Testimin pozitif olduğunu belirtilmesi ile yaşadığım şok ve üzüntünün yanı sıra ayrıca ameliyatımın yapılamaması nedeniyle hem maddi hem de manevi şekilde yıprandım. Bu süreçte başka bir laboratuvarda yaptırdığım test negatif geldi ama benim Acıbadem'de yaptırdığım test sonucu 2 haftada doğrulanamadı. Yurt dışında yaşadığım için dönüş tarihim nedeniyle ameliyatı da daha sonrasına erteleyemedim. Nitekim doğrulama sonucu HIV negatif olarak geldi fakat bu doğrulama sonucu negatif gelene kadar yaşadığım stresi bir tek ben biliyorum. Hatalı HIV testi sonucu nedeniyle ameliyat sürecim sekteye uğradı ve bu nedenle işlerimi ona göre ayarladığım için maddi kayıp yaşadım. Ayrıca Acıbadem Hastanesi tüm bu kayıpların üzerine benden yapmış olduğu test ve anestezi muayenesi için yaklaşık 500 dolara yakın bir ödeme aldı. Yaptıramadığım bir ameliyat hazırlığı için bu testlere inanılmaz fahiş fiyatlar ödemek zorunda kaldım. İvedi olarak maddi ve manevi telafisini talep etmekteyim.

17 Ağustos 2024 08:46 (Şikayetten 14 saat sonra)

29753173 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Vusala sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Yanlış Test Sonucu

04 Mart 2024 02:40
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 10:28
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve İhmalkarlık Mağduriyeti!

10 Ekim 2024 13:02

Acıbadem Hastanesi Kategorileri