Emre sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Fiyat Tutarsızlığı İstedikleri Gibi Fiyat Söylüyor

20 Ekim 2023 23:46

Ataşehir Acıbadem Hastanesine Babamın rahatsızlığı sonucu 4 gün boyunca hastanede yattık. Normalde Günlük fiyat 20 bin TL iken hastaneye sürekli gittiğimiz için 16 bin TL her şey içinde anlaşma yaptık. Taburcu olacağımız günün sonunda 68 bin TL ama siz 58 bin TL ödemeniz yeterli olacak denildi. Normalde 48 bin TL ödemem gerekiyor. Diğer talep edilen ücretin ne olduğunu sorduğumda kan tahlil vs denildi. Normalde ücretin içerisinde anlaştık dedim. Onlar özel işlem giriyor. Kapsamıyor denildi. Peki tahliller içinde ne kadar gözüküyor. Sistemde dedim. 8 bin TL dedi. Bende 48+8=56 bin TL ediyor. Nasıl benden 58 istiyorsunuz hesabınızda yanlışlık yok mu dedim. Evet beyefendi öyle olması lazım ben bir üst yetkili ile görüşeyim sizinle tekrar konuşalım dedi. Yarım saat sonra geldi. Beyefendi normalde 48 bin TL sizin dediğiniz gibi ama şu an sistemler tamamen aktif olmadı siz 50 bin TL ödeme yapıp önümüzdeki hafta fatura SGK işlemleri sonuçlanınca biz size 2 bin TL iadenizi yapacağız dediler. Bende tamam diyerek kabul ettim ve lakin karşılığında fatura vs vermediler. Ardından 1 hafta geçti. Babamı kontrol için hastaneye getirdik. Kontroller sonrasında ani başlayan şiddetli ayak ağrısı sonucu (babam normalde kalp hastası) babamı hayati risk var diye yoğun bakıma kaldırdılar. Bizde o anki panik ve korkuyla mecbur kabul ettik. Hastamız canı ile uğraşırken finanstan biri geldi ve beyefendi yoğun bakım gecelik 15 bin TL vereceksiniz. Öncesinde kapora almamız lazım dedi. Bende 3 bin TL ön ödeme yaparak mecburen kabul ettim. Hasta bir gece kaldıktan sonra ertesi gün taburcu verdiler. Çıkmadan önce finanstan arkadaş bizi tekrar yanına çağırdı. Bana 32 bin TL fiyat söylediler. Bu duruma itiraz ettim. Bana 15 bin TL söylendi. Ekstra para vermem dedim. Finanstaki görevli fiyat böyle çıkıyor. Beyefendi yapacak bir şey yok dedi. Bende 1 gece için kan tahlillerine 17 bin mi istiyorsunuz dedim. Sistemde öyle gözüküyor. Yapacak bir şeyim yok dedi. Ben durumu kabul etmedim. Geçen haftada benzer sorun yaşandı. 68 bin istendi 50 bin ödedim. Kalan farkı SGK’dan alırız dediler. Burada da benzer durum olması lazım dedim. Finanstaki personel sonrasın bir üst amirini çağırdı. Amir 15 bin daha verin. Hesabı kapatalım dedi. Toplamda (18 bin TL) oldu. Bende dedim 32 bin den nasıl 18 TL düştü dedim. Biz onu hallederiz dediler. Bir hafta içerisinde yaşamış olduğum bu iki şok olay sonrası hastaneye güvenim tamamen kayboldu. Bakkal dükkanı gibi hastane çalıştırıyorlar. Kimden ne alırız onun hesabındalar. Maddi olarak mağdurum.

21 Ekim 2023 08:24 (Şikayetten 8 saat sonra)

26591611 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası

Altan
31 Temmuz 2024 14:24
Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası

Acıbadem Hastanesi Ameliyat Ücretini 2 Günde 15 Bin Yükseltti

Esin
22 Eylül 2023 13:30
Mehmet sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem - Ataşehir Hastanesi Yanlış Yapılan İşleme Dönüş Yok

03 Eylül 2024 17:35
Zuhal sonuçtan çok memnun

Acıbadem Hastanesi Ödemesi Ve Gizlilik İhlali Mağduriyeti

Zuhal
01 Temmuz 15:26
acibadem-hastanesi-odemesi-ve-gizlilik-ihlali-magduriyeti-2.docx
acibadem-hastanesi-odemesi-ve-gizlilik-ihlali-magduriyeti-1.docx
Nur sonuçtan çok memnun

Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde Haksız Yere Alınan "Hizmet Bedeli"

Nur
24 Ocak 2024 15:24
"Markaya değil, size teşekkür ediyorum. Acıbadem Hastanesi yine bildiğini okuyacak. SGK'nın kendilerine tanıdığı hakları bilmeyenlerden yine gereksiz paralar alacak. Ayrıca kan da satacak. Acıbadem Hastanesi'nde hasta yok, "müşteri var"."
Acıbadem Hastanesi Kategorileri