Mehmet sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem - Ataşehir Hastanesi Yanlış Yapılan İşleme Dönüş Yok

03 Eylül 2024 17:35

Acıbadem - Ataşehir hastanesine sabah çocuğumu götürdüm. İlk görüşte acemi olduğu anlaşılan doktorun yardımcısı ekranda randevuyu göremedi. Yan taraftan birisi gelerek uyarması sonucu randevumuz olduğu anlaşıldı. Muayene sonrasında kurum anlaşmamız olduğunu hanımefendiye açıklamaya çalışmama rağmen benden fazla para aldı. Bunu kendi kurum sigorta temsilcisine gösterdiğimde hatalı işlem yapılmış dedi. Bu saatten sonra hastaneyi 6-7 saat içinde iki kez aramama rağmen çözüm için dönüş yapan olmadı. Hatta bir de hastanenin web sitesinden şikayet girdim. Ancak hastane şikayetlere pek önem vermediği şuradan anlaşılıyor ki sanki eski tip SMS atıyor gibi sitede çok az sayıda karakter giriliyor. Artık cep telefonları bile karakter sayısını artırdı. Ona da dönüş olmadı belli ki sabrım zorlanıyor ve hastaneye gidip ilgili personeli bulup bir azarlamak gerekiyor. Sonra da sağlıkta şiddet edebiyatı yapılıyor. İnsanları zıvanadan çıkarıp tahrik etmek suç değil mi. Hatta ısrarlı uyarıları rağmen hatalı işlem yapanlara tahammül edemiyoruz artık.

04 Eylül 2024 08:54 (Şikayetten 15 saat sonra)

29935221 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Hastanesi Saygısızlık

20 Nisan 2024 21:53

13 Aralık 2023 10:19

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası

31 Temmuz 2024 14:24
Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Acıbadem'de Sağlık Sigortası Krizi

20 Ocak 2025 17:50