Accort Giyim Hediye Çeki Kullanımında Yaşanan Sorunlar

16 Ağustos 2024 15:41

Van Mall AVM'nin 10-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çekilişe katıldım. Çekilişte AVM içerisinde bulunan Accort Giyim mağazasından 250 TL'lik hediye çeki kazandım. Çek üzerinde en az çek tutarında alışveriş yapılması durumunda geçerli olduğunu belirten bir ifade yer almaktadır. Ancak çeki kullanmak istediğimde ilk gittiğim gün bilgileri olmadığını söyleyip daha sonra gelmemi söylediler. Aradan 3 gün geçip gittiğimde yine bilgi sahibi olmadıklarını söylediler ve yönetimden birilerini arayıp bilgi almaya çalıştılar. Yönetici görevindeki eleman "en az 1500 TL'lik alışveriş yapmam durumunda çeki kullanabileceğimi" ifade etti. Çek üzerinde böyle bir ibare yer almadığı için AVM için çekilişle ilgilenen personelle iletişime geçtim. Kendisi mal müdürü ile iletişime geçti. Mal müdürü sonra yeniden kendisini arayıp iletişim bilgilerimin alınacağını ve en yakın zamanda bana bilgi verileceğini ifade etti. İletişim bilgilerimi almak üzere mağazada çalışan bayan personel (neredeyse suratıma tükürecekmişçesine surat asarak) gelip bilgilerimi aldı. Aradan yine 2 gün geçtiği halde hiçbir haber çıkmadı. Madem bu mağaza 250 TL'lik hakkım olan hediyeyi vermek için bu kadar zorlanıyor, niçin çekilişe dahil ediliyor? Mesele 250 TL değil, resmen gözümün içine baka baka yanıltılmaya çalışılmam. Zaten hediye çeki AVM'den 1500 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda veriliyor. Neden o mağazadan yeniden 1500 TL'lik alışveriş yapmam gereksin ki 250 TL'lik hediye çekimi kullanabilmem için. Koskoca mağazaya hiç yakıştıramadım. Biraz daha oyalarlarsa zaten çekimin süresi dolacak. Hakkım olanı kullanmak istiyorum.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Prime Mall Morven Mağazasında Kötü Müşteri Deneyimi!

Halil
07 Ağustos 2024 19:47
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
07 Mayıs 2025 23:22
Kusurlu Cüzdan Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
İlbey sonuçtan hiç memnun değil

İlbey
23 Ocak 2025 11:46