Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
22 Aralık 2023 22:20

Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan 64 numaralı A101 mağazası, kapıda yazılı olan kapanış saatinden (21.30) önce, saat 21.05'te giriş kapısını kilitleyerek satışı durdurdu. Çıkış kapısından sadece su almak istediğimi belirtmeme rağmen, içeri girdiğimde envanter sayımı yapıldığını ve satış yapılamayacağını, kabul edilemez bir tutumla bana ifade ettiler. İçeride en az altı kişi bulunmaktaydı. Giriş kapısı kilitliydi, mağazanın dış ışıkları söndürülmüş, dışarıda meyve, sebze ve almak istediğim şişe sular sergilenmekteydi. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip şikayet oluşturmak istedim. Dışarı çıktığımda, saat yaklaşık 21.15 iken, kabul edilemez şekilde konuşan görevli arkamdan çıkış kapısını da kilitlemişti. Bu durum karşısında ne yapacağımı bilemedim. Zincir marketlerden A101'e düzenli olarak harcama yapan biri olarak bu yaşadığım muameleyi kabullenemiyorum. Aynı görevlilerle karşılaştığımda nasıl hareket etmem gerektiğini kestiremiyorum. Yaşananları belgelemek için çektiğim video görüntüsünü ve fotoğrafları ekte sunuyorum.

A101 Mağaza Müdürünün Kaba Davranışı Ve Erken Kapanış Sorunu

Esra
24 Temmuz 20:30

Kapanış Saatinden Önce Müşteriler Mağazadan Geri Çevrildi

Kadir
21 Nisan 22:45
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
26 Haziran 23:49
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Vaktinden Çok Erken Kapanan A101 Şubesi

Doğukan
27 Mart 2024 00:44
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
22 Nisan 2024 10:58