724rent Karayollarında Tilki Çarpması Maddi Hasar Fahiş Fiyat İstemesi

724rent Karayollarında Tilki Çarpması Maddi Hasar Fahiş Fiyat İstemesi
11 Mayıs 2024 16:12

06.05.2024 tarihinde 22FF83AE742 rezervasyon numarasıyla obilet.com dan araç kiraladım. Sabiha gökçenden vale geldi aldı beni. Fakat aracı teslim ettikten sonra beni aldığı yere bırakmadı mecbur taksi ile gittim faturasını da aldım. Öncelikle bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Vale hizmeti veriliyorsa aldığı yere bırakması gerekiyor. Araca kasko bedeli 7000 TL verip de 10 günlük kasko yaptırmadım. Karayollarında 70 km hızla giderken önüme aniden ormandan yavru tilki fırladı bende duramadım araçta küçük bir maddi hasar meydana geldi (resimlerde belirttim) bunun için benden "indirimli" Olarak 10000 TL talep ettiler normalde 600 euro Muş. (Başka bir yerden fiyat aldım en fazla 2000 TL dediler) bu ücreti aracı teslim ettiğimiz zaman istediler. Bizde o kadar ücret ödeyecek durumda olmadığımızı söyleyince mahkemeye verilmekle tehdit edildik. Ayrıca teslim tarihinden 5 gün önce teslim ettik aracı. Kullanmadığımız günlerin ücretini acilen talep ediyoruz. Aracı teslim ederken HGS ücretini de verdik boş depo teslim almamıza rağmen boş olarak teslim etmedik temiz aldığımız için iç dış temizlik yaptırıp öyle teslim ettik. İnşallah diğer şikayet eden kişiler gibi depozitonun içinde temizlik parası HGS parası vs. Gibi işlemlerden dolayı bir ücret kesintisi yapmazsınız. Depozito ücretimi de sisteminizde yazıldığı gibi en geç 21 iş günü içinde tarafıma eksiksiz olarak yatırılmasını istiyorum.

18 Temmuz 2024 19:40

06.05.2024 tarihinde 22FF83AE742 rezervasyon numarasıyla obilet.com dan araç kiraladım. Sabiha gökçenden vale geldi aldı beni. Fakat aracı teslim ettikten sonra beni aldığı yere bırakmadı mecbur taksi ile gittim. Vale hizmeti veriliyorsa aldığı yere bırakması gerekiyor. Araca kasko bedeli 7000 TL verip de 10 günlük kasko yaptırmadım. Karayollarında 70 km hızla giderken önüme aniden yavru kuş fırladı bende duramadım araçta küçük bir maddi hasar meydana geldi (resimlerde belirttim) bunun için benden "indirimli" Olarak 10000 TL talep ettiler normalde 1200 euro Muş. (Başka bir yerden fiyat aldım en fazla 2000 TL dediler) bu ücreti aracı teslim ettiğimiz zaman istediler. Bizde o kadar ücret ödeyecek durumda olmadığımızı söyleyince mahkemeye verilmekle tehdit edildik. Ayrıca teslim tarihinden 5 gün önce teslim ettik aracı. Aracı teslim ederken HGS ücretini de verdik ( vermemize rağmen hala istiyorsunuz) boş depo teslim almamıza rağmen boş olarak teslim etmedik temiz aldığımız için iç dış temizlik yaptırıp öyle teslim ettik. (sigara içmeyen bir aile olmamıza rağmen araçta sigara içildiğini iddia ediyorsunuz) Depozito ücretimi de sisteminizde 21 iş günü içinde geri iade edileceği yazmasına rağmen 2.5 ay geçti üzerinden hala daha yatırmadınız. Beni mahkemeye vermişsiniz. Dava açmışsınız. Bir de 560 km aşım yaptığımı da yazmışsınız. Madem öyle 5 gün aracı yatırsaydınız ücreti hesabıma yatıracağınıza. 12000 TL istiyorsunuz. Ben bu şikayeti daha önce de yazmıştım beni arayıp özür dileyip yalvardınız şikayeti silmem için. Şikayeti yazınca bir anlaşma yapmıştık sizinle depozitoyu yatırmayın bir 5000 TL daha banka hesabınıza gönderecektim. Ne beni aradınız ne de IBAN gönderdiniz. Haber bile vermeden mahkemeye vermişsiniz. Sizin bu yaptığınız adamlığa sığarmı? Açtığınız davayı kabul etmiyorum itirazda bulunacağım.

18 Temmuz 2024 20:06 (Şikayetten 2 ay sonra)
18 Temmuz 2024 22:35

Biraz önce aradım konuştum bir beyefendiyle ibana para gönderme yasal olmadığını elden teslim edilmesi gerektiğini söyledi elimde ses kaydınız var. Siz bize birkaç gün müddet verdiniz parayı ödemek için şikayetimi silme karşılığında biz de kabul ettik sizden IBAN göndermenizi istedik siz onun yerine şikayetimi siler silmez beni mahkemeye vermişsiniz.

18 Temmuz 2024 22:37

Merhaba; Şirket IBAN'ına para verilmesi nasıl yasal değil? Elden para veremezsiniz. İyi günler.

18 Temmuz 2024 22:46

Ses kaydınız var diyorum size. Orada açık açık söylendi gelip şirketinize elden verilmesi gerektiği. Avukatınız arasın ses kaydını avukatınıza dinleteyim o zaman

18 Temmuz 2024 23:02

Ayrıca defalarca aradığınızı iddia ediyorsunuz telefon dökümlerini de çıkartıp gösterebilirim beni 1 kez bile olsun aramadınız. Şirket olduğunuz doğrudur ama çok dolaplar dönüyor. O kadar şikayet eden insanlar var herkes mi haksız? Allah'tan korkun azıcık ya. Sizin bu yaptığınız insanların hakkına girmektir. Umarım Allah bu yaptığınızın cezasını ahirete bırakmaz.

18 Temmuz 2024 23:03

Merhaba; Telefonda benim 300 dönüm arazim var ben paranızı öderim diyerek defalarca telefon görüşmelerine bakmadığınız detaylarıda bizim sistemlerimizde var. İyi günler.

18 Temmuz 2024 23:28

Kendinizi haklı çıkarmak için insanları söylemediği sözler için zan altında bırakıyorsunuz. 150 dönüm arazim var demiştim. Borcu ödemicemde demedim. Beni 2.5 ayda bir kez bile aramadınız. Aramanızı bekledim. Hiçbir bilginiz bende yokken ben size para nasıl göndereyim (telefon görüşmesindeki beyefendinin dediği gibi söyleyeyim IBAN'dan para göndermek illegal oluyormuş gelip de şirkete ödeme yapmam lazımmış) ses kaydı var dememe rağmen hala daha inkar ediyorsunuz bunu. Sözünüzde durmadınız. Haksızsınız!  Sizin de milyonlarca liralık araçlarınız var utanmıyor musunuz üç kuruşluk bir çatlak için bizden fahiş ücret istemeye. Mesele senin benim mal varlığım değil. Haksız yere kazanç elde etmeye çalışıyor olmanız.

18 Ağustos 2024 20:22
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 15:11

31 Temmuz 2023 11:56

26 Mart 2025 08:25
Fatih sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 12:03
"İlginiz ve iletişiminiz için teşekkür ederim."