Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Rüyası Firmasından Şikayetçiyim

24 Mart 2024 16:25

Avrupa Rüyası, daha önce de iki kez tecrübe ettiğim bir tur şirketiydi. Ancak Britanya Turu'na katıldığımda vize işlemleri son dakikaya bırakıldı ve olumsuz yanıt aldım. Seyahat sigortası için ayrıca ödeme yapmıştım. Sigorta şirketi ödediğim tutarın yüzde 75'ini Türk Lirası olarak iade etti. Fakat Avrupa Rüyası şirketi, ödediğim tutarın geri kalan yüzde 25'ini iade etmedi. Vize işlemleri sırasında sorun yaşanabileceğini ve bu durumun yol açabileceği mağduriyeti göz önünde bulundurarak tercih yapacak kişiler, ödemeyi tamamen iade edebilecek şirketleri değerlendirmelidir.

Yorumlar (10)

Tuba
Tuba

Fiyatlar normalin iki katı bende daha iyidir diye kayıt olacaktım vazgeçtim kime güveneceğimi şaşırdım Koç firmasının acentası var onu deneyeceğim yorumlara bakıyorum şikayetleri hemen düzeltiyorlar

Ne kadar zaman olmuş şikayeti yazalı bir cevap ya da muhataba alma var mı? Bu durum bile firmanın ne kadar güvensiz olduğunun ispatı değil mi?

Gökhan
Gökhan

Buranın Otobüsle Avrupa Turuna ben de kayıt yaptırmayı düşünüyordum. Yorumları okuyunca vazgeçtim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Vize çıkmazsa paranızın tamamını kesintisiz iade edecek firmaları seçin Gökhan Bey yoksa benim gibi mağdur olursunuz. Ve paranızı kaybettiğinizle kalırsınız...

Uğur

Tam rezervasyon yaptıracaktım ki yorumları okudum ve vazgeçtim; teşekkürler yorumlarınız için

Uğur

Neden umurlarında değil söyleyeyim; Instagram'dan o kadar çok kişiye ulaşıp ta bu ürünü satıyorlar ki;ve ulaşıp ta ürünü satma potansiyeli olan benim gibi kişilerden yüzde 10 u bile araştırmıyor ürünü; maalesef bile bile lades durumu var. Hakkıyla bu işi yapan firmalara Allah kolaylık versin diyorum;size de geçmiş olsun temennimi ve ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum

Tatilbudur'da da fiyat değişimiyle alakalı bir sıkıntı yaşadım buraya yazdım birkaç saate bana dönüp mağduriyetimi giderdiler. Ve yorumu silmem için kaç defa rica ettiler. Kaç aydır yazım burda Avrupa Rüyasının umurumda bile değil...

Çiğdem

Bu konuda yalnız mağdur olan siz değilsiniz baljan turuna katılmak zorunda bırakılan 39 kişiden biriyim. Bir değil bin defa düşünsünler rüya çile oluyor Avrupa Rüyası ile

Çiğdem

Tura başladığımızda anladım ki herkes benim gibi vize sorunu yaşadığı için mecburiyet zorunda kaldığı için balkanlar turuna katılmak zorunda kalmış Rehberimiz ilk iki gün, sanki zorla gönderilmiş gibi dik cevaplar vererek zorla konuştu. İlk iki gün kaldığımız otel tam bir fiyasko idi. Otellerde personeller bizi bir dövmedikleri kaldı. Otellerde yemek yiyemediğimiz gibi otoban otelleri olduğu için yemek yerleri de yoktu. Aslında neresinden tutsan elinde kalır derler ya. Fiks menü otellerde tavuk, pişmemiş pilav, çamaşır suyu çorba... Tavuk yemediğimizi söylediğimizde rehberin tavrı, başka yemek yok ac kal. Yorumlara bakarak katıla ağınız Avrupa Rüyası için bir değil bin kere düşünü derim. Otelleri otel değil, turlar fiyasko (iki anlatıp 3 saat serbest) yemek değil it önüne koyulacak yemekler değil. Sabah kahvaltısında taze kasar ve cay, aksam yemeğinde tavuk pişmemiş pilav. Avrupa Rüyası bizim kabusumuz oldu Turumuz yarin son gece ve Allah için bu çile bitsin

Siz en azından tur vasıtasıyla da olsa paranızı kurtarabilmişsiniz. Benim 190 euro vizede 400 euro da kesinti olarak gitti. Üstelik 50 euro da seyahat sigortası yaptırmıştım buna rağmen... İstedikleri kadar youtuberler üzerinden reklam yapsınlar bu kadar insanın ahı onları iflah etmez.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Rüyası Turunda İade Sürecindeki Belirsizlik Ve Mağduriyet

16 Ağustos 2025 12:40