Barış sonuçtan memnun değil

0850 901 06 41 Türk Telekom Gibi Arayan Çeşit Çeşit Şüpheli Numaralar

17 Temmuz 2024 13:34

Bugün, çeşitli numaralardan Türk Telekom internet kampanya süreniz doldu diye arandım. Aslında daha önce de aradılar ama dinlemeden kapatmıştım, bu sefer dinledim. Türk Telekom'u aradım ve böyle bir şey olmadığı bilgisini aldım. Artık bu saçma sapan aramalardan bıktım, usandım. Bunları kime şikayet edebilirim bilmiyorum. Bu numaraların yüksek ihtimalle yanıltıcı olduklarını düşünüyorum. Yanıltılmadan emin olmak zor tabii ama emin olmak için birkaç soru yönelttim ve telefonu yüzüme kapattılar. Türk Telekom veya kurumsal bir firma böyle bir şey yapmaz. Bu şekilde arayanların Türk Telekom olmadığı teyit edilmiş oldu. Bu durumu yaşayan başkaları varsa arayan numaraları ekleyebilir mi? Bu numaralar kime nasıl tahsis edilmiş, nasıl bu kadar rahat arayabiliyorlar aklım almıyor.

Barış
Barış
01 Ağustos 2024 11:31

Alakası var midir bilmiyorum ama aramalar azaldı. Zaten sorunun Türk Telekom'dan kaynaklanmıyor olma ihtimalini hiç az değil. Vodafone Net'ten kaynaklı da olabilir, Yemeksepeti'nden sızdırılmış verilerle Phising yapıyor da olabilirler. Bu gibi olaylarla daha ciddi şekilde ilgilenilmesi ve caydırılması lazım. Türk Telekom, kendi itibari adına böyle şikayetleri kendine görev edinmek istemeli diye düşünüyorum.

08 Ocak 2025 18:35

10 Şubat 2024 18:04