Ongun sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:22

2021 yılı Haziran ayının 22'sinde eşimle birlikte iki ay sonra doğacak bebeğimizi düşünerek, daha sağlıklı olacağını umarak tencere setimizi değiştirmeye karar verdik. W*** marka almayı planlarken, benzer kalitede olabileceğini düşünerek Zwilling marka Motion tencere tava seti satın aldık. Ancak büyük bir hata yapmışız. 5-6 ay sonra seti kullanmaya başladık ama çok kısa sürede önce tavada sonra da tencerelerde çizikler oluştuğunu fark ettik. Bir yıl içinde çizikler arttı, dipleri tamamen soyuldu ve tencere setini kullanamaz hale geldi. Ürünü aldığımız Suadiye Zwilling mağazasıyla iletişime geçtik. Bize setleri inceleme amacıyla getirmemizi istediler. İncelemeye gönderdikten sonra, garanti süresinin dört ay önce dolduğu için setleri yenileyemeyeceklerini veya tamir edemeyeceklerini belirttiler. Kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ancak bu konuda evdeki herkesin hassas davrandığı için kullanıcı hatası olmadığına emin olduğumuzu ilettik. Tencerelerin sadece içi değil, dış yüzeyleri de aşınarak soyulmuştu. Ancak bize, üretimde ağır metaller kullanmadıklarını, bu nedenle kullanmaya devam edebileceğimizi, önemsizmiş gibi yanıtlarını yazdılar. Daha sağlıklı olacağını umarak ve uzun ömürlü olması düşüncesiyle yüksek bir meblağ ödeyerek aldığımız Zwilling marka tencere seti, bizi müthiş bir hayal kırıklığına uğrattı. Satış sonrası yaşananlar ise hayal kırıklığını daha da artırdı. Marka ile ürün kalitesi arasında ciddi bir uyumsuzluk var.

Neslihan
30 Kasım 2023 14:08
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
27 Ekim 2025 19:49