Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Yetkili Servisi Yanlış Bilgilendirme

25 Temmuz 2024 12:49

Aracımda basit bir göçük olması sebebiyle yaptırmak için Zurich Sigorta'nın yetkili bir servisine başvuruda bulundum. Mini onarım kapsamına gireceğini ve hasarsızlığımın bozulmayacağını, aynı zamanda Tramer'e işlemeyeceğini söyleyince işlemin yapılmasını istedim ve 2 saatte bitti. Tamamen işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden mağdur oldum. Geçen hafta 10 bin TL aldığım kasko yenileme teklifim 16 bin TL'ye yükseldi. Aracımdaki hasarı dışarıda yaptırmak istesem 2 bin TL gibi bir rakama çözebilirdim fakat bu kişiler yüzünden hem aracıma Tramer işlenecek hem hasarsızlık indirimim bozuldu.

29 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

01 Ağustos 2024 12:23

Sayın Sigortalımız, Talebinize istinaden sizi aradık, ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Departmanı Web: www.zurichsigorta.com.tr Konuşa Konuşa Sigortacılık Hattımız: 0850 250 75 00 Zurich Sigorta · 18 Aralık 2018 11:04 · Yayında

Muzaffer
01 Ağustos 2024 17:31

Tekrar arar mısınız çağrınız telefonuma düşmedi.

Muzaffer
01 Ağustos 2024 17:33
Zurich Sigorta Yetkili Servisi Yanlış Bilgilendirme

Çağrınızı cevaplamışım 10 Sn. Boyunca ses gelmediği için kapadım.

Mahir

Mini onarımdan dolayı tramere bir bedel mi işlendi? Zürih sigorta mini onarımı Tramer kaydına mı yansıtıyor?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Mini Onarım Yapmıyor.

18 Temmuz 2023 13:31
Zurich Sigorta Mini Onarım Yapmıyor.
Mehmet sonucu yetersiz buldu

19 Ocak 2024 02:43
Zurich Sigorta Kaskonun Aracımı Mini Onarıma Sokmaması
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Hasarsızlık İndirimi Rücu Süreci Nedeniyle Kayboldu

18 Haziran 10:52