Zülays Giyim Stoklar Güncel Değil Ücret İadesi Hala Yapılmadı

Dilek
11 Haziran 2024 19:53

Zülays Giyim adında bir sayfadan alışveriş yaptım. İki ürün aldım ve bir hafta bekledim, belki bugün gelir diye her gün kontrol ettim. En sonunda mesaj gönderdim, maalesef ürün stoklarımızda yok, gönderemiyoruz dediler. Halbuki sayfada hala var görünen ürün yokmuş. Benim de siparişim hazırlanmış görünüyor. Neyse, olmayanı iptal ettik, olanı gönderin dedik. Ücret iadesini hemen yapmıyoruz dediler. Ücreti IBAN'la saniye içinde kendilerine ödediğimiz halde tamam, ikinci üründe kalsın dedim, göndermeyin, iptal edin dedik. Olmaz, onu gönderdik dediler. Bugün tamam, pes ettik, ürün geldi. Çok kötü bir kumaşı var, iade ettim, bir hafta oldu. Ücret iadesi yapmadılar. Usul böyleymiş, 14 iş günü içinde yapacaklarmış. Birçok sayfadan alışveriş yapıp iade ederiz, iki günde ücret iadesi yaparlar. Başka bir sayfadan alışveriş yapacaktım, ücreti iade etmedikleri için hiçbir şey alamadım.

28 Haziran 2024 18:43 (Şikayetten 16 gün sonra)

Merhabalar efendim, mesafeli satış sözleşmesin de belirtilen süre bu şekildedir bu süre zarfı içine iade işlemleriniz yapılmaktadır. Yoğunluğa göre süreler değişebildiği için 14 iş günü içinde olarak belirtmek durumundayız efendim.

03 Ağustos 2023 12:27
Zülays Butik Para İadesi Sorunu