Zula Oyun Kayıp Envanter Eşyaları Ve Destek Sorunu

Zula Oyun Kayıp Envanter Eşyaları Ve Destek Sorunu
30 Aralık 2024 21:40

3 ay önce girdiğim hesaba tekrardan giriş sağlamak için giriş yaptım, envanterimde +7 sınırsız karambit ve Zsl 3 desenim kayıp. Konu hakkında destek sistemine yazıyorum, 'beklemede' diye bir ibare gözüküyor. Bu nasıl bir saçmalıktır! Oyunda açığınız var, bıçağım ve desenim kaybolmuş, hala beklemeye alıyorsunuz. Hesaba en son para yükleyen kişi benim, hırsızlık durumu yok, silinme gibi bir durumu yok. Diğer Zsl desenlerim duruyorken en değerli olan karambit Zsl desenim neden kayıp? Konu hakkında desenim ve bıçağımın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Yoksa sizi Müşteri Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve bu şikayet neticesinde geri adım atmayıp hakkımdan fazlasını talep edeceğim.

10 Ocak 2025 17:32 (Şikayetten 10 gün sonra)
Onur
Onur
10 Ocak 2025 19:49

Merhaba: Bildiri numarası 279750 Konu hakkında gerekli açıklama bildiri üzerinden yaptım konunun detaylı incelenmesini istiyorum benim hesabımdan herhangi bir şekilde transfer olan bir durum yok oyunun saçma sapan açıkları yüzünden benim desenim ve sınırsız bçağım kayboldu bunu transfer oldu çalındı gibi saçma bir nedenle kapatamazsınız çalanı soruyorum ip soruyorum KVK nedeni ile paylaşamıycağınızı söylüyorsunuz en son Za yüklenme tarihi 22.09.2024 bu za yı ben yükleyip kasa açtım onun haricinde kimse hiçbir dolaylı yoldan za yüklemesi yapamaz mesafeli sözleşme protokolünde benim adım ve soy adım yazmakta za olmadan kimse bir şeyi transfer yapamadığı gibi bıcağıda transfer yapamaz hadi diyelim desenim çalındı biri hesabımı ele geçirdi desenimi sildi diyelim olmaz ya peki sınırsız bıçağın koybolma hikayesini bana nasıl açıklayacaksınız karşınızda çocuk yok banka ödemesi dahil tüm dekontlar elimde her şeyi kontrol ettim konu hakkında bana kayıplarımın geri iadesini istiyorum açık ve net

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Zula Oyun PC Hesabımdaki Skinlerim Ve Eklentilerim Kayboldu, Destek Alamıyorum!

11 Eylül 2025 21:10

Silah Deseni Kayboldu: Zula Destek Yetersiz

Abdullah
17 Aralık 2024 21:47

Haksız Ban Ve Hesap Sıfırlaması Nedeniyle Zula'da Mağduriyet Yaşıyorum

02 Eylül 2025 19:56

Zula Oyun Uzun Süreli Erişim Sorunu Ve Haksız Ban!

24 Mart 2025 17:08

Haksız Ban Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet