Alican sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Sitesinde Gösterdiği Araçları Vermiyor

06 Ağustos 2024 20:10

Ziraat Bankası süper şube ekranında Ziraat Filo'yu görerek şehir dışına gitmek için bir araba kiralamak istedim. Aracın markası ve modeli 2.18 idi. Ücretini direkt online olarak kartımdan ödeyerek 10 gün öncesinden, yani 16.06.2024 tarihinde rezervasyonumu yaptım. Aracı alacağım tarih 23.06.2024 Ankara Esenboğa Havalimanı idi, aracı bırakacağım tarih ise 24.06.2024 idi. Tüm hazırlıklarımı yaparak kendimi Esenboğa Havalimanı'na bıraktırdım, oradaki Ziraat Filo acentesine giderek rezervasyonumun olduğunu ve aracı alıp şehir dışına gideceğimi bildirdim. Oradaki görevli benden kimlik bilgileri ve Findeks notuma bakmak için onay istedi, ben de kendimden emin bir şekilde bilgilerimi verdim ve Findeks notum fazlası var eksiği yok hatırladığım kadarıyla 1495 olarak çıktı. Bankalar ile kredi kartlarım ile kredilerim ile hiçbir şekilde sorunum yok, en düşük bir kredi kartı limitim 250.000 TL, en yüksek 800.000 TL, hiçbir gecikmiş ödemem yok ki bu da Findeks puanından belli oluyor zaten. Arkadaş sistemin bu araç için onay vermediğini söyledi, dilersem elinde başka araçlar varmış onları verebileceğini söyledi. Ben rezervasyonumu 10 gün öncesinde yapmama rağmen eminim ki ellerinde bu model araç yoktu ve bana o nedenle vermediler. Beni mağdur ettiklerini söyledim ve düğüne gideceğimi, şehir dışına gideceğimi, özellikle bu marka model araç seçtiğimi belirttim ve beni o şekilde orada ortada bıraktılar. Arkasında Ziraat Bankası vardır, sorun problem olmaz dedim ama ortada kaldım. Ücretini iade edeceklerini ve rezervasyonu iptal edeceklerini söylediler, ben de oradan arkamı dönerek çıktım. Karşı kiralama ofisinde X bir şirket, koskoca kiralama şirketine gittim, en lüks modelleri olan BMW 5.20i 2024 model Luxury Edition aracı kiralamak istediğimi belirttim ve kısa bir kontrol sonrası araç onaylandı ve teslim aldım. Teslim almaya giderken Ziraat Filo'nun tüm araçlarının bulunduğu teslim yerinden geçerek BMW 2.18i model araç var mı diye baktım ama yoktu. Bu araca çok yüksek ücretler ödedim sırf Ziraat Filo beni mağdur edip yolda bıraktığı için. Bu durumun yaşanmasına çok üzüldüm, hem maddi hem manevi olarak zararlarım doğdu. O yüzden Şikayetvar mecrasına duyurmak istedim.

profile profile

Abdullah
26 Temmuz 2024 21:01
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'nun Haksız Rezervasyon İptali

28 Mart 2025 13:04
Osman sonuçtan hiç memnun değil

B***** Öncesi Rezervasyon Mağduriyeti Ve Güven Sorunu: Ziraat Filo'da Araç Teslim Edilmedi

10 Haziran 2025 09:10
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'da Araç Kiralama Kabusu: Mağduriyet Ve Geri Ödeme Sorunu

19 Nisan 2025 16:59