Ziraat Filo Araç Kiralama Mağduriyeti Ve Findeks Puanı Sorunu

09 Kasım 2024 20:36

Ziraat Filo'dan bir ay öncesinden araç kiraladım ve kredi kartı ile ödeme yaptım. Kampanyadan indirim kullandım. Aracı almak için geldiğimde Findeks puanıma bakmak istediklerini söylediler. Sıkıntılı bir durumum olmadığı için sorun olmayacağını düşündüm.

Fakat puanımın yüksek olduğunu, ama birkaç kez gecikmeli ödediğimi, o yüzden onay vermediklerini ilettiler ve aracı veremeyeceklerini söylediler. Sonra eşimi çağırarak aciliyetten dolayı aracı kiraladım, kendim de ikinci şoför olarak tanımlandım. Eşimin ekonomik gücü benimle eşdeğer. Aracı iki katına kiraladım. Diğer araç için yaptığım ödeme ne zaman geri gönderilir meçhul. Bu mağduriyetimi gidermeyeceklerini biliyorum.

Kurumsallık kisvesi altında kişiyi mağdur etmekten başka bir şey değildir yapılan. Ayrıca 2 gün sonra geldiğimde kiralamak istersem araç alabileceğimi, çünkü sisteme kayıt olduğumu söylediler. Sisteme kayıt olununca da Findeks puanı sorgulanmıyormuş. Kısacası ilk mağdur edeceğiz, sonra Findeks falan önemli değil veririz kurumsallığında güzide bir firma. Olay Sabiha Gökçen Havaalanı ofisinde yaşanmıştır.

profile profile profile
Fatih
Fatih
24 Kasım 2024 22:03

Olay sonrası Ziraat filo müşteri şikayet hattını aradım. Konu ile ilgileneceklerini belirttiler. Üstüne geçiş ücretlerini fazla kestiklerini bu yüzden faturayı göndermelerini istedim. Ona da tamam dediler. Fakat hala yasal hakkım olan faturamı iletmediler. Ne sorunumla ilgilenildi ne de taleplerimiz yerine getirdiler. Ziraat filo yu kurumsal düşünerek araç kiralamayı düşünenlere tekrar düşünmelerini tavsiye ederim. Hala dönüş yapmalarını beklemekteyim.

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'da Araç Kiralama Kabusu: Mağduriyet Ve Geri Ödeme Sorunu

19 Nisan 2025 16:59
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 22:55
Ziraat Filo Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Olumsuz Deneyim
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'nun Haksız Rezervasyon İptali

28 Mart 2025 13:04
Osman sonuçtan hiç memnun değil

B***** Öncesi Rezervasyon Mağduriyeti Ve Güven Sorunu: Ziraat Filo'da Araç Teslim Edilmedi

10 Haziran 2025 09:10
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sonrası Fiyat Artışı Ve Findeks Bahanesiyle Araç Verilmedi

27 Ağustos 2025 22:49