Sercan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 22:55

En uygun.com sitesinden Ziraat Filodan Peugeot 3008 araç kiralama işlemi yaptım. 2 gün için 3150 TL ödedim.

Aracı teslim almak için Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama ofisine gittiğimde oradaki çalışan beyefendi, benim Findeks raporumun olumsuz olduğunu beyan etti ve rezervasyonumu iptal etti. Mağdur oldum. Bu kişiden ve Ziraat Filodan şikayetçiyim. Baştan böyle bir şey söylenilmedi. Başka bir firmadan 2 gün için 5500 TL'ye araç kiraladım.

Böyle kurumsal bir firma nasıl oluyor da işi ile ilgisiz kişileri çalıştırarak yanlış yönlendirip bizi mağdur ediyor, anlamış değilim.

Görevli kişi bana, 'Bizim internet sitemizden başvuru yapsaydın direkt Findeks raporu sorgulaması yapılırdı' dedi. Müşteri temsilcisi M***** Hanım da tam tersine siteden değil, şubeden Findeks sorgulaması yapılacağını belirtti. Şikayetimi dinledi ve ilgili yere aktaracağını bildirdi. Ziraat Filodan yaptığım rezervasyon işlemi için ödemenin 13 iş günü içinde yatırılacağını söyledi.

Şaştım kaldım. Mağduriyetimin giderilmesini ve Sabiha Gökçen Ziraat Filo araç kiralama şubesinde çalışan kişiden şikayetçi olduğumu belirtirim.

Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'nun Haksız Rezervasyon İptali

28 Mart 2025 13:04

Ziraat Filo Araç Kiralama Mağduriyeti Ve Findeks Puanı Sorunu

09 Kasım 2024 20:36
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'da Araç Kiralama Kabusu: Mağduriyet Ve Geri Ödeme Sorunu

19 Nisan 2025 16:59