Mert sonuçtan hiç memnun değil

Zeus Güzellik Pendik Buz Lazer Diye IPL Cihaz Kullanılması

13 Temmuz 2024 12:00

2023 ağustos ayından beri gitmiş olduğum lazer epilasyona işletmenin özellikle diod lazer demesine istinaden başladım. Yaklaşık 6-7 seans gitmeme rağmen hiçbir azalma ya da seyrelme göremedim ve işletmeden kullanmış oldukları cihazın marka modelini talep ettim. İletmiş oldukları sertifika bilgilerine baktığımda evoxpro marka soğuk hava üflemeli IPL cihaz olduğunu gördüm ve durumla alakalı bilgi verdim firmaya.

Firma zaten IPL olduğunu kabul etti. Fakat bana çalışanımız eksik bilgi vermiş vs gibi dönüş yapıldı saçma bir şekilde (ki ben başlarken özellikle IPL değil, diod değil mi diye de 3 kez teyit ettirdim durumu). Sonrasında müdüre numaramı işletme sahibine vermelerini ve kendisi ile görüşmek istediğimi söyledim.

Maalesef herhangi bir geri dönüş alamadım. Çözüm olarak 3 seans alexandrite hediye edelim dediler, benim amacım bedava seans değil. Neredeyse 1 senelik bir kaybım ve maddi olarak bir mağduriyetim var. İyi niyetli olarak bekledim fakat hiçbir çözüm yolu üretmediler.

Firmada kullanılan buz lazer olarak aktarılan cihaz aslında IPL cihaz. Bana gönderilen sertifikanın da görselini talep edilirse paylaşabilirim. Şu an benim gittiğim firma ismi zeus güzellik olarak geçmekte ve Pendik'te.

Firmanın paylaşımlarına baktığımda farklı iki isimle de zamanında hizmet verdiklerini gördüm, belki farklı lokasyonlardaki firmaları olabilir. - halen güzellik ve bakım sanayi - angel Palace beauty & life Center tek amacım verilen yanlış bilgi ve yanlış cihaz sebebiyle maddi zararımın giderilmesi.

Mert
Mert
14 Ağustos 2024 13:16

Yeni fark ettim, ilettiği sertifika tarihi bile geçmiş. Ben haziran ayında istemişim sertifika tarihi 5. Ay. Bu kadar yanlış bilgi verip danışanlarına doğru olmayan bilgiler veren ikinci bir yer şimdiye kadar görmedim. Hem buradan hem de sosyal medya hesaplarından bunu sürekli hatırlatacağım, cevap dahi vermeyen kalitesiz bir yer.

Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Anatoliam Güzellik Merkezi Pendik Lazer Epilasyon Şikayeti

09 Ağustos 2023 14:53

06 Eylül 2023 14:17
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29