21 Kasım 2024 12:28

Hepsiburada Zenkid satıcısından aldığım 108 parça manyetik blokların arabası ve 2 manyetik parça kırık geldi. Satıcıya fotoğraflarla durumu ilettim ancak ürünün arkasında durmayıp benim kırdığımı iddia etti. Arabayı gönderemeyeceklerini, diğer 2 parçayı da kargo ücretini ben ödersem gönderebileceklerini söylediler. Ürününün arkasında durmuyor, beni mağdur ettiler.

Cako

Hayal dahi edemeyeceğiniz şekilde önemsiyoruz kuşkunuz olmasın. O bakımdan %95 müşteri memnuniyetine sahibiz ve 5 yıldır başarılı bir şekilde satış yapmaktayız. Bu ürünü kullanan, veyahut az da olsa bilgisi olan herhangi biri, kimin daha dürüst davrandığını gayet net anlayacaktır. Yazışmalar ile alakalı kayıtları beyan etmenize gerek yok, doğrudan fotoğraf ekleyebilirsiniz. Bu yazışmalara tanık olanlar o yazışmalara da hakim olsun. Ne ürünümüz den, ne de hizmetimiz den şüphemiz yok. Her zaman ürünümüzün arkasındayız.

Cako

Üzülerek yalan söylediğinizi belirtmek isterim. Öncelikli olarak ürünlerimiz saklama kutusunun içerisinde gönderilmektedir. Haricen patpat poşete sarılarak karton kutu içerisine konulmaktadır. Bu şartlar altında ürünün fotoğraflarda gönderildiği şekilde kırılması söz konusu olamaz. Ayrıca bu duruma rağmen size parçaları bedelsiz olarak göndermeyi teklif etmişiz. Kargo ücretini ödemeyi bile red etmişsiniz. Bu noktadan sonra yapabileceğimiz bir şey kalmıyor maalesef. İyi günler

kirik-manyetik-bloklar-ve-ilgisiz-satici-1.jpg
Zehra
Zehra

Yalan söyleyen sizsiniz yazışmalar vs hepsi duruyor bir de utanmadan iftira atıyorsunuz. Şikayette bahsetmiş olduğum her şey doğru parçalar kırık geldi ve orada yazdığım şekilde gönderemeyeceğinizi söylediniz hepsi bende kayıtlı. Şükür ki dürüst ve işini iyi yapan satıcılar var da sizden almak zorunda kalmıyoruz. Her şeyden önce hakkıyla para kazanmak gerek tabi bunu önemsiyorsanız!

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
20 Haziran 2025 23:31