Yves Rocher Koyu Leke Yapan Güneş Koruyucu Krem

Yves Rocher Koyu Leke Yapan Güneş Koruyucu Krem
15 Temmuz 2024 10:46

7 Temmuz Pazar günü alıp aynı gün güneşlenmek için kullandığım 30 faktörlü yüz ve güneş korumanın, akşam eve gelince 1 sene önceki üretilen ürün olduğunu fark ettim. Normalde son kullanma tarihi 2026/2027 yazması gerekirken 2025 yazıyor, bu da geçen sene üretilip satılamadığı için 1 sene depoda bekletildiği anlamına geliyor. 1 sene depoda bekletilip koruma etkinliği düşük bir ürün.

Merkezi aradım, mağazayı aradım herkes topu birbirine atıp sıyrılmaya çalıştığı için neyse dedim kalsın. Dün güneşe 2.' Ci defa çıktım saat başı kullandığım halde garip kahverengi lekeler oldu yüzümde. Ve bu lekeler 2 seneden evvel solup gitmiyor sayenizde mahvoldu yüzüm.

Bu ürünü yıllardır kullandığım halde daha önce böyle problem yaşamadım. Ürünü bana en yakın Yves Rocher'a kesinlikle iade etmek istiyorum. Midem bulandı bu durumdan. Size güvenip kontrol etmediğim son kullanma tarihlerini de bundan sonra tüm kaybolan güvenimle düzenli olarak takip edeceğim. Ürünü alın ve ücretimi kesinlikle geri verin.

15 Temmuz 2024 10:54 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Nazmi sonucu yetersiz buldu

28 Mayıs 2024 23:29
Yves Rocher Botanica Serisi 30 SPF İçeren Kremi Yüzde Soyulma Yapıyor.
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Güneş Koruyucu Kıyafetlerimde Kalıcı Sarı Ve Yeşil Lekeler Oluşturdu

14 Temmuz 2025 19:46
yves-rocher-gunes-koruyucu-kiyafetlerimde-kalici-sari-ve-yesil-lekeler-olusturdu-6.jpg
Özgül sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 00:08
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim müşteri hizmetleri Gökçe hanım hanım ve Novaland mağaza ekibine"
Güneş Kremi Cildimi Beyazlattı, İade Kabul Edilmedi
Seçil sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 12:25
"Firma ürünün iadesini kabul etti ve istediğim farklı ürünler ile değiştirdi. İlginiz için teşekkür ederim."
Yves Rocher Markası Müşteri Memnuniyetsizliği

18 Eylül 2023 10:23