Kader sonuçtan memnun

Yves Rocher Evidence Mon Koku 3 Saniye Bile Kalıcı Değil!

Yves Rocher Evidence Mon Koku 3 Saniye Bile Kalıcı Değil!
19 Eylül 2024 10:21
Kader'in Teşekkür Mesajı
“Marka çok hızlıydı teşekkürler”

08.2024 tarihinde Aydın Forum AVM'deki Yves Rocher mağazanızdan Mon Evidence - EDP - 100 ml parfümü aldım. Kalıcılık ve yoğunluk açısından gerçekten bir hayal kırıklığı yaşadım. Markanıza güvenerek alıyoruz, bitkisel olmasına güveniyoruz ve o kadar para veriyoruz. Sonucu hayal kırıklığı; hem parfümden hem de kalıcılığından şikayetçiyim. Kalitenize güvenerek yıllardır başka ürünlerinizi kullandığım markanızda bu ürün için hayal kırıklığı yaşıyorum. Belki yanılıyorum diye tekrar tekrar sıktım, işyerinde çalıştığım arkadaşlarımın ve ailemin onayı ile koku kalıcılığı olmadığı tespit edildi. Buna rağmen kolonya sıkan arkadaşların daha güzel koktuğu belirlendi. Kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunuzu umut ederek bu şikayetimi oluşturuyorum. Parfüm değişikliği talebimi rica ediyorum. Duyarlı bir kurum olarak markanız ve ürünleriniz adına geri olumlu dönüş sağlarsınız diye düşünüyorum.

19 Eylül 2024 12:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

26 Eylül 2024 11:48

Sayın Yves Rocher yetkilisi e-posta aracılığıyla ilettiğiniz gibi Aydın Forum mağazasına sözü geçen parfümü mağaza görevlisine götürdük mağaza çalışanı koluna sıkıp parfüm şişesini geri verip size dönüş yapılır firma tarafından denildi. Halen Yves Rocher mağazasından bilgi dönüşü yapılması beklenmektedir. Halen Parfümü belki ben koku almıyorum diye çalışmış olduğum iş yerinde 10 kişinin koluna sıkarak test ettim parfüm kokusu kısa süre sonra halk oylamasına sunmuş oldum kaybolmaktadır bilginize :)

29 Eylül 2024 18:20

Marka çok hızlıydı teşekkürler

Yves Rocher Comme Une Evidence - EDP - 100 Ml

19 Mart 2024 14:41
Yves Rocher Comme Une Evidence - EDP - 100 Ml
Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

08 Nisan 2024 16:28
Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

Yves Rocher Evidence Parfümü Tam Bir Hayal Kırıklığı

19 Mayıs 2024 03:10
Yves Rocher Evidence Parfümü Tam Bir Hayal Kırıklığı

Yves Rocher Tester Ve Satın Alınan Parfüm Arasındaki Fark!

11 Şubat 2025 12:10
Yves Rocher Tester Ve Satın Alınan Parfüm Arasındaki Fark!
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 15:07

Yves Rocher Kategorileri