Alper sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Kargo Şubesi Çalışma Saatleri

Yurtiçi Kargo Kargo Şubesi Çalışma Saatleri
12 Ocak 2024 09:13

Adıma bir kargo gönderildi. 'Yurtiçi Kargo kontrol sende' isimli bir mesajı tıklayarak kargomu Yenisahra Ataşehir, İstanbul'daki Yurtiçi Kargo şubesinden teslim alacağımı seçtim. Kargo şubesinin çalışma saatleri uygulama üzerinde 08:00-18:00 olarak gözüküyordu. Ancak şube 09:00'da açılıyormuş. İşe gitmeden önce kargomu almak için erken çıkıp şubeye uğradım. '9'a kadar bekleyin' diyorlar. Beklersem işe geç kalacağım, beklemezsem kargoyu artık adrese de getirmeyecekler. Tekrar buraya gelmem gerekiyor. Mağdur oldum. Şubede personel var ama umurlarında değil, teslimat yapmıyorlar.

Alper
Alper
12 Ocak 2024 09:19

Saat 9:00 şube açılınca teslimatı hızlıca yaptılar ve ilgilendiler, şube personeline teşekkür ediyorum.

12 Ocak 2024 09:32 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

12 Ocak 2024 11:43

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Onur sonuçtan çok memnun

19 Nisan 2024 13:19
"Teşekkürler"
Kaan sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 13:49
"Tuğçe hanımın desteğine teşekkürler"
Huseyin sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 09:57