Recep sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 17:57

26.01.2024 tarihinde Konya dan yakın arkadaşımdan gönderilen kargo 29.01.2024 tarihinde İstanbul Altunizade Acıbadem Hastanesi nde tarafıma teslim edilmiştir. Ancak kargoyu teslim aldığımda gerekli kontrollerini yaptığımda ambalaj komple ıslak su içine kadar işlemiş kutu yırtık darbe almış olarak elime geçmiştir. İçindeki Monster marka laptopu incelediğimde kırıklar olduğunu ve cihazın nemli olduğunu gördüm. Gerekli tutanağı tutması için kuryeden yardım talep ettim. Tutanağı tutan kurye sadece kutunun ıslak olduğunu belirtmiştir. Ancak kutu artık parçalanmış içindeki malzeme darbeye bağlı kırıklar oluşmuş. Kutunun içinde duracak konumda bile değildi. Gerekli fotoğraflar iletilmiştir. Elektronik cihaza sıvı teması olduğu için servis onarım önermemiştir. Bu yüzden cihazın tamamının ücretinin ödenmesini veya aynı marka aynı özellikte cihazın tarafıma temin edilmesini talep ediyorum. Ayrıca kargo ücreti olan 495 TL nin tarafıma iade edilmesini talep ederim.

30 Ocak 2024 18:02 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

03 Şubat 2024 10:38

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

03 Şubat 2024 10:58

Bana herhangi bir çözüm geri dönüşü yapılmadı bizi puanlar mısınız diye dönüş yapıldı telefon kapatıldı daha sonra...

04 Mart 2024 13:43

Şikayetim bugün sonuçlandı fakat Monster Tulpar T7 marka laptop 1 yıl önce 28 bin tl den aldığım için değerlendirme bu fiyat üzerinden yapılacakmış ve önerilen fiyat 25 bin tl. Bu paraya bu laptop un yarısını bu tarihte ancak yarısını almak mümkün neticede Yurtiçi Kargo rezil devam ediyor. 1 yıl sıfır alınmış bilgisayarı ıslak ve kırık getiriyorlar sonra yok pahasına al bu parayı git yenisini al diyorlar. İtiraz ederseniz işinize geliyorsa süreç uzun sürer vs gibi yalan dolan şekilde konuşmalar var. Müşteri hep mağdur hep mağdur. Nasıl bir firmasın Yurtiçi Kargo?

04 Mart 2024 14:48

Sorunum çözülmedi.

06 Mart 2024 15:30

Sorunum çözülmedi devam ediyor.

22 Mayıs 2024 10:51
Yurtiçi Kargo Islak Ve Parçalanmış Ambalaj

Sorunum hala çözülmedi. Yurtiçi Kargo sürecin uzun süreceğini istediğim yere başvurabileceğimi iletti. Maalesef kalite reklamla olmuyor yıllardır kaliteli bildiğimiz firmalar rezil içerisinde ülkemizin hukuki süreçlerinin uzun sürmesinden faydalanmaktadır. Tebrik ediyorum beni hem maddi hem manevi olarak müşkül duruma düşürdükleri için. Bir daha bu tür kargo şirketlerini kullanacağıma kendi kargomu kendi imkanlarımla teslim ederim gözüm arkada kalmaz.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 00:07
Ozan sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 14:49
"Sorunun Yurtiçi Kargo'dan kaynaklanmadığı ortaya çıkmış ve Monster Notebook'un hatası olduğu, yanlış bilgi verildiği ve bunun saklandığı öğrenilmiştir. Konuyla ilgilenen Yurtiçi Kargo Trakya Bölge Müdürü Kübra Hanım'a ayrıca teşekkür ederim. Mağduriyetimin sebebi Monster Notebook'tur."

10 Eylül 2024 18:16
Yurtiçi Kargo Kırık Gelen Monitör İçin Hasar Tespit Tutanağı Tutmadı
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Yurtiçi Kargo'da Kırılan Laptop

22 Eylül 2023 12:25
Yurtiçi Kargo'da Kırılan Laptop
Kubilay sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2023 00:55
"Özür dileyerek bir daha yaşanmaması için aksiyon alındığı sözü verildi. İlgisi için firmaya teşekkür ediyorum."
Yurtiçi Kargo Kategorileri