Yurtiçi Kargo Finans Merkezi Mağduriyeti

Mine
15 Mart 2024 15:11399

Kargom hiçbir zaman elime ulaşmıyor; müşteri hizmetlerine ve şubeye de ulaşamıyorum. Böyle bir şey görmedim. En azından telefonu açıp kargomun nerede olduğunu öğrensem, ben gidip alacağım. On gündür bir kargo gelmez mi? 'Evde yok' deyip geri dönüyorlar, beni aramıyorlar bile. En kısa sürede kargomla ilgili bilgi almak istiyorum.

7 Kasım 2024 15:18 (Şikayetten 7 ay sonra)

Sn. Mine Ö. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Miraida
Miraida
11 Aralık 2024 13:17

Benim kargom elime ulaşmadan, teslim edildi diye bilgilendirme geldi. Yurtiçi Kargo finans şubesine ulaşmamı söylediler sipariş ettiğim mağazada, ama hiç kimse cevap vermiyor. Nasıl bulacağım kargomu şimdi? Yardımcı olmanızı önemle rica ederim.

Yurtiçi Kargo Şikayeti Kargom Gelmiyor

Beste
14 Temmuz 2023 17:13293

Kargom yola çıktı denilmesine rağmen uc gündür bana ulaşmıyor. Kaç gündür evde kargo bekliyorum kargomu getirin artık. T...

2 Destek

Yurtiçi Kargo Kargo Gelmedi Ve Hiçbir Şekilde İletisim Kurulmadı

Umut
6 Aralık 2023 19:33151

"Müşteri temsilcisi Fatih abiye teşekkürler"

Yurtiçi Kargo Kargonun Ellerinde Olduğu Halde Gecikmesi

25 Ağustos 2023 00:3686

"Şikayet sebebini yazınca sorun gidermek için hemen iletişime geçtiler bu sebepten teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Ürünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Yurtiçi Kargo ÜrünümüKırık Şekilde Teslim Etti

Melise
Yurtiçi Kargo 3 Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Yurtiçi Kargo 3 ParçaToplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Taha
Yurtiçi Kargo Özel Tesbih Kutularım Çöp Oldu Cam Olsa Düşünemiyorum