Yurtiçi Kargo Eve Kargo Çıkarmıyor

4 Mayıs 2024 13:30458
Mine'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim

Yurtiçi Kargo firmasının Kocaeli dağıtım şubesi, kargoyu getiriyor; fakat binanın içerisine çıkarmak için yardımcı olmayacaklarını söylüyorlar. Böyle bir çalışma anlayışı olamaz. 35 km 453 plakalı aracı kullanan kuryeniz, anlayışsızlıkta son noktaya gelmiş. Bu şekilde müşteriyi mağdur etmeye çalışan kişilere gereken uyarılar yapılmalıdır.

6 Mayıs 2024 12:31

Teşekkür ederim

24 Ekim 2024 13:41 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sn. Mine B. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Bulent
Bulent
16 Kasım 2024 10:22

Yurtiçi Kargo Antalya Altınova Şubesi de bize bunu yaptı hayatımda ilk defa duydum yukarı çıkarmam yasak diye yanlış bu kelime insanlara yapılan eziyet bir gün önce çalışan hasta pazartesi getirsek olur mu diyen bugün ortaya çıkıyor apartmana bırakıp gidiyor

Yurtiçi Kargo Bıktırdı Ve Yine Şaşırtmadı

Ender
26 Ocak 2024 11:131.043

"Bölge Müdürlüğünden Fatma Hanıma Çok Teşekkürler"

Yurtiçi Kargo Bıktırdı Ve Yine Şaşırtmadı

Yurtiçi Kargo İzmit Marina Şubesi

Emre
2 Şubat 2024 18:251.469

"Bir gün içinde çözüldü tüm Yurtiçi Kargo ve Şikayetvar yetkililerine teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Çalışanından (Yurtiçi Kargo'dan) Şikayetçiyim

Sule
31 Ekim 2023 13:512.177

"Yurtiçi Kargo Kocaeli sorumlusu Fatma Hanım bizzat arayıp durumla ilgilendi. Kargo dağıtım şubesindeki ilgili personeli uyardıklarını, bir daha böyle bir sorunun yaşanmayacağını bildirdiler. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo İhtirazi Belge

Yurtiçi Kargoİhtirazi Belge

Serkan
Yurtiçi Kargo Ürünü Paramparça Getiriyor!

Yurtiçi Kargo ÜrünüParamparça Getiriyor!

Filiz
Yurtiçi Kargo Pursaklar Şube Kurye Sorunu

Yurtiçi KargoPursaklar Şube Kurye Sorunu

Gamze
Yurtiçi Kargo'da Hasar Gören Ürünün Kaybolması!

Yurtiçi Kargo'daHasar Gören Ürünün Kaybolması!

Emrah
Yurtiçi Kargo'da Sürekli Kırılan Kargolar

Yurtiçi Kargo'daSürekli Kırılan Kargolar

Meltem
Yurtiçi Kargo Yeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Yurtiçi KargoYeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Selin

Öne ÇıkanKonular