Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yui Marka Ürünleri Ve Kahve Makinesini Alırken İyi Araştırın

Yui Marka Ürünleri Ve Kahve Makinesini Alırken İyi Araştırın
Murat
01 Şubat 2024 12:25

Arızalanan öğütücülü filtre kahve makinamı 21.11.2023 tarihinde Yui teknik servisine gönderdim. 20.12.2023 tarihine kadar bir yanıt alamadım. Teknik servis numarasına ve ilgili birime zor bela ulaştım. Servis, "yapılan incelemelerde entegre arızası tespit edilmiştir. Sağlıklı onarım yapılamadığından dolayı para iadesi uygun görülmüştür", şeklinde rapor hazırlanmış. Arayıp arkasına düşmesem hazırlanan raporu öğrenemeyeceğim. Tamir süresi geçti firmaya mail atıyorum cevap yok. Servise gönderdiğimden beri yaklaşık 70 gün oldu. Arayan yok soran yok. Garantisi devam etmesi nedeniyle misliyle değişimini talep ediyorum. Ürünün halen ülkemizde, e platformlarda ve sitenizde satışı mevcuttur. Nihai tüketici olarak ürünün tamir olamaması nedeniyle misliyle değişimini talep ettim. Ancak firma hiçbir dönüş yapmadı. Bugüne kadar Yui ürünlerini hep aldım ve tavsiye ettim. Ama yanlış yapmışım. Ürünün arkasında durmayan bir firma. Şikayetlerin neredeyse hepsi aynı ve çözümsüz. Firma ilgisiz, teknik servis bilgisiz, yetersiz. Firma sorumluluklarını yerine getirmiyor. Üretici/distribütör/satıcı/servisin resmi olarak yapılması gerekenleri yapman ve iletisim sağlanması bekliyorum.

07 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, mesai saatlerimiz içerisinde acil soru ve sorunlarınızda destek için iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla,

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
07 Eylül 2023 10:27
Yui Filtre Kahve Makinesi
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
05 Şubat 2024 19:37
yui-ogutuculu-filtre-kahve-makinesi-arizasi-4.pdf
yui-ogutuculu-filtre-kahve-makinesi-arizasi-3.pdf
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesindeki Sürekli Tıkanıklık Sorunu

06 Şubat 2025 01:25
Kahve Makinesindeki Sürekli Tıkanıklık Sorunu
Efecan sonuçtan hiç memnun değil

Efecan
28 Eylül 2023 10:38
Yui Öğütücülü Kahve Makinesi Servis Sorunu
Yui Öğütücülü Kahve Makinesi Servis Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Temmuz 2023 18:50