Ubeydullah sonuçtan hiç memnun değil

Yılmazlar Oto Kocaeli Yılmazlar Otomotiv Çalışan Müşteri İlişkilerinde Ki Personelin Tavrı

18 Ocak 2024 13:22

Aracım garanti kapsamında olduğundan bir gün öncesinden randevu alarak Yılmazlar Otomotiv'e gittim. Aracımda korna sorunu yaşamaktaydım ve bu sorunla ilgili randevu almama rağmen, satış danışmanı tarafından bir saat bekletileceğim belirtildi. Durumu izah etmeye çalıştım; kornanın çok zaman almayacağını, randevu alarak geldiğimi ve başka bir yere yetişmem gerektiğini ifade ettim fakat yardımcı olunmadı. Daha sonra içerideki ustalardan birine durumu anlattığımda, aracım yarım saat içinde servise alındı. Yaklaşık bir saat işlem yapıldıktan sonra, aracımın arkasındaki araç çıkarıldığında, aracım da çıkarıldı ve imza atmak üzere içeri çağrıldım. Araç şu anda garanti kapsamında olmasına rağmen hata verdiği belirtildi ve bir sorun yaşandığı, bu konuda mail gönderildikleri söylendi. 'Affedersiniz, şimdi bekleme salonunda bekleyebilirsiniz, burada oturmayın.' şeklinde bir ifadeyle karşılaştım. Ayrıca, müşteriye karşı tavır ve hitap hiç hoş olmadı, müşteri memnuniyeti adına bir çaba gözlemleyemedim. Bu süreç içerisinde Genel Müdürlüğü arayarak durumu bildirdim ve ilgileneceklerini ifade ettiler. Uzun bir süre mailin cevaplanmasını bekledim. İşlemin baştan yapılması gerektiğini söylememe rağmen, 'Siz her şeyi çok iyi biliyorsunuz.' şeklinde bir yanıt aldım. Yılmazlar Otomotiv konusunda olumsuz bir tecrübe yaşadım ve bir daha bu servisi kullanmayı düşünmüyorum. Aynı olumsuzlukları daha önce bakım yaptırırken de yaşadım.

18 Ocak 2024 13:54 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba Servis Müşteri ilişkileri sorumlusu tarafından müşteriye dönüş yapılmıştır.

Ubeydullah
Ubeydullah
19 Ocak 2024 03:12

Servisten aradılar bu sorunu yaşatan servis danışmanı personel orada oldukça çok müşteri memnuniyetsizliği yaşanır Hiçbir şekilde olumlu bir durum yok inşallah insanlara olması gereken verseler insanlar fazlasını beklemiyor, bu sorunlar da ortaya çıkmayacak. Personellerin müşteri ile diyalogları inşallah değişir.

Yetkili Serviste Kötü Hizmet Ve İftira

20 Kasım 2024 22:04
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 23:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gürses Servis Deneyimi

15 Şubat 2024 00:49
Renault Gürses Servis Deneyimi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 23:17
Can Otomotiv - Peugeot & Citroen Can Otomotiv'in İlgisizliği