Esra sonucu yetersiz buldu

Yılmazlar Mobilya (Sakarya) Teşhir Ürün Gönderimi!

16 Eylül 2024 23:47

Sakarca Kocaali ilçesinde 2 şubesi bulunan Yılmazlar Mobilya'dan 13 Haziran tarihinde sürgülü aynalı gardırop aldık. Alırken mağazada bulunan gardırobun gelmemesini sıfır depodan gelmesini özellikle istedik. İndirim bile yapmadılar haklı olarak her insan sıfır temiz ürün ister parası karşılığı. Mağazadaki ürünün kapağında çatlak vardı boyası kalkmış yerlerde vardı. Satana kadar ablacım ablacım tabi ablacım olur ablacım diye binbir dillerle sattı malını. Ama mağazasındaki teşhir ürünü gönderdiler. 3 aydır peşlerinde koşturuyorum tamam 1 haftaya 3 güne değiştireceğiz gibi oyalayıcı sözcüklerle 3 ay geçti. Bugün aradığımda da ne aceleniz var kullanılmıyor mu diye dalga geçer gibi konuşuldu. Paranın yarısını gönder ben bekleyeceğim sizi dedim dalga geçer gibi cevaplar verdiler. Asla güvenilir bir satıcı değil satarken 5 taksit yaptık dediler sonradan fark ettik ki 2 taksit yapmışlar. İnsanların paralarını alıp elindeki teşhir sorunlu ürünleri gönderiyorlar kesinlikle sözlerinin arkalarında değiller. Hem suçlular hem de telefonu yüzüme kapattılar. Mağduriyetim gidene kadar peşlerini bırakmayacağım. Kendilerince saf zannettiler bizi kime neyi satarlarsa kendilerince kâra geçeceklerdi. Helal etmiyorum kesinlikle. Tüketici Hakem Heyeti'ne de ayrıca şikayette bulunacağım.

19 Eylül 2023 16:44
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 07:30
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 17:17

21 Ağustos 2023 17:42