Yiğit Mağazacılık Adana Şikayeti

Yiğit Mağazacılık Adana Şikayeti
18 Aralık 2024 00:082.351

Adana yiğitler AVM mağazasından yaklaşık bir buçuk ay önce yatak odası takımı aldım. Evime gelen takımda karyola ve yatak boyutları birbirini tutmuyor.

Karyolaya göre yatak gönderilmemiş. Yatağın değiştirilmesini istedim elimizde başka yatak yok dediler. Bende ürünü iade etmek istedim fakat onu da kabul etmediler, ne ürün değişimi ne de iade konusunda bir sonuca varamadım.

Neredeyse 2 ay olacak fakat aldığım ürün kullanıma elverişsiz bir halde evimde duruyor. Bu konunun firma yetkilileri tarafından çözümlenmesini talep ediyorum.

18 Aralık 2024 10:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba.. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.. Geri bildiriminize ilişkin tarafınız ile iletişime geçilerek detaylı paylaşım yapılmıştır. İncelemenin ardından sizlerle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz.. YİĞİT MAĞAZACILIK Müşteri Hizmetleri Denetim Ekibi..

20 Aralık 2024 10:55

Mağaza müdürü ile görüştük ancak sonuç alamadık. Müşteri memnuniyetini göz ardı ederek bize kendi yöntemleriyle sonuç sundular. Bazada kalan boş kısmı sunta ile kapatacaklarını belirttiler. Bazayı değiştirmek istediğimizi söylediğimizde bize bazanın değişim için baza fiyatından sadece 1500 TL düşeceklerini söylediler. Aldığımız ürünlerin liste fiyatını tekrar istediğimizde bazanın fiyatı 26 bin tl civarında görünüyordu. Bizi mağdur edip sorunumuzu çözemediler. Kendi menfaatleri doğrultusunda çözüm önerdiler. Ancak önerdikleri çözüm bizim mağduriyetimizi gidermedi. En kısa sürede Mağduriyetimizin giderilmemesi durumunda yasal yollar ile hakkımızı arayacağız.

Mücahit
8 Mayıs 2024 16:242.069

Ümraniye'de bulunan Yiğit AVM'den yatak takımı aldım. 3 ay sonra yatakta çökme meydana geldi ve bazanın tahtasında çatla...