YHT Business Class Kalitesizliği

03 Mayıs 2023 02:51

Ankara İstanbul arası YHT den business class bilet aldım ki belki birlikte yolculuk etmek zorunda olduğum insanlarında kalitesi biraz farklı olur diye. Maalesef, toplum içinde nasıl hareket edeceğini bilmeyen çok insanimiz var. Yol boyu telefonu susmayan mi istersiniz, sesli video izleyen mi, vs. En sonun da bağırmak zorun da kaldım. YHT yetkililerinden rica ediyorum. Nasıl, istasyonlarda sigara içmeyi kontrol altına aldıysanız lütfen bu konuya da bir çözüm getirin. Mesela her kez telefonunu sessize almalı. Konçerto veya dangıl dun gul türkü sesleriyle zıplatmaya kimsenin hakkı yok. Mümkünse sessizce mesajlaşsın lar, gözlerini kapatıyorsun tam için geçecek, biri bir basliyor konuşma ya... Ses ayarı da yok. Saygısızlık tavan. Sanki bir kendi var vagonda. Lütfen bu konu da gerekli bir adim atin. Bir de, 353TL lik bilet karşılığında verdiğiniz zeytin ezmeli peynirli sandviç maalesef çok ama çok kotu. Artık kim para yapıyor sa... Hiç vermeyin daha iyi. Ödediğiniz paraya yazık. Teşekkürler.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

YHT'de Sıcak İçecek Servisinde Güvenlik Endişeleri

17 Ağustos 10:10