YEPAŞ Bilgi Güncelleme Şikayeti

Ahmet
14 Şubat 2023 20:32

YEPAŞ Çorum abonelik Merkezine nüfus müdürlüğündeki isim değişikliği sebebiyle bilgi güncelleme için 14/02/2023 saat 14:30 civarlarında gittim. Görevli Kendilerinden bu yetkinin alındığını ve çağrı merkezini aramamı söyledi. Aynı gün saat 15:05 de 4445523 çağrı merkezini aradım bilgi güncelleme bölümüne bağlandım durumu söyledim bana bu işlemi çağrı
merkezinden değil YEPAŞ abonelik merkezinde yapılması gerektiğini söyledi. Bende oraya gittim buradan yapamıyoruz çağrı merkezini arayın dediğini aktardım. Sonra güvenlik sorularından geçip telefonuma gelen kodu da paylaştıktan sonra nüfustan yeni bilgilerim ekrana yansıdığını söyledi. Madem yapılıyorda vatandaşa neden zorluk çıkarıyorsunuz. Bence iki birimde yapabilir ama işi yokuşa sürünce vatandaşa zorluk çıkarınca mutlu oluyorlar sanırım. YEPAŞ olarak Personelinize eğitim verin. Buradan okuyan yetkili varsa bilgilerim sizde kayıtlı personellerinizden şikayetçiyim kimde hata bilgi eksikliği varsa gerekli yaptırımın uygulanması ve bu konunun araştırılıp tarafıma bilgi verilmesini ivedilikle talep ediyorum.

14 Şubat 2023 20:48 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Nisan 2025 19:47
Yanlış Faturalandırma Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adrese Gönderilen Mesajlar

Erdinç
12 Mart 2025 12:41
Muhterem sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Elektrik Faturasına İtiraz Ve Sayaç Kontrolü Talebi

Muhterem