Çorum / Sungurlu YEPAŞ

İrem
13 Eylül 2023 10:02

Çorum /Sungurlu YEPAŞ elektrik faturası her ay düzenli olarak yatırmamıza rağmen her ay düzenli olarak eski borç geliyor. Ptt den ödeme yapıyoruz. Bize Herhangi bir eski borç olmadığı söyleniyor. Bugün sabah 8.30 da elektriğimizi kestiler. Öncesinden ne ihbar geldi ne de bilgilendirilme yapıldı. Lütfen artık bir bilgilendirme yapılsın.

13 Eylül 2023 10:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

13 Eylül 2023 11:01

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

14 Eylül 2023 08:37

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

YEPAŞ (Yeşilırmak Elektrik Perakende) Otomatik Ödeme Sorunu Ve Bilgi Eksikliği

Sencan
26 Ocak 2024 13:28

Beytullah
29 Ağustos 2023 10:12
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Nisan 2025 19:47