Yenibosna Veteriner Kliniği Kedimin Eksik Bilgi Sonucu Hasarını Fark Edemedik

Yenibosna Veteriner Kliniği Kedimin Eksik Bilgi Sonucu Hasarını Fark Edemedik
14 Eylül 2024 23:45

Ben kedimi (1.5 yaşında) balkondan düşme vakasıyla buraya getirdim. İlk müdahale olarak 2-3 tane ilaç enjekte ettiler. Daha sonra çok hızlı nefes alıp verdiğini söyleyerek oksijen vermek için kedimi benden emanet alıp saat 7 de röntgen için gelmemi söylediler. Gittiğimde ön sağ bacağında kırık olduğunu ifade ettiler. 'Çenesinde kanama var orada bir şey var mı? ' diye ısrarla sordum. Bana 'Hayır sadece düşerken sürtmüştür, yaralamıştır.' tarzında cümleler kurdular. Bir tane tek açıdan röntgen çektiler ve buna göre yorumladılar. İstirahat için eve taburcu edildik ve buradan çıkarken toplam 4100 TL ödeme yaptım. (3 tane enjeksiyon, tek taraflı yarım bir röntgen ve maksimum 1-2 saatlik oksijen.) İlk 48 saat için gözlemde tutmam gerektiği söylendiğinden dolayı evde 2 gün boyunca hayvanımı gözetledim. Hayvanım yaş mama harici bir şey yemiyor, yaş mamayı yerken de çenesinden çıtırtı şeklinde sesler geliyordu. İkinci günün sonunda dayanamadım ve akşam saatlerinde tekrar farklı bir veterinere gitmek zorunda kaldım. İlk muayene ve röntgene alındığı anda kedimin çenesinin de çıkmış olduğunu bize söylendi. Günlerdir hayvan resmen yemek yerken eziyet çekmiş. Ne büyük tuvaletini yapabiliyordu ne kendi mamasından yiyebiliyordu. Ve Humerus Ameliyatı + Çene Ameliyatı için bana toplam verilen fiyat bu veterinerin sadece Humerus Ameliyatı için verdiği fiyat kadar. Ben bu röntgene 1100 TL verirken bu hayvanın kemiğinde kırık çıkık var mı diye öğrenmek için vermiştim açıkçası. Yoksa hayvanın bacağını kullanamadığının ben de farkındaydım. Size tek sorum madem hayvanın kemiğinin kırıldığını çıktığını vesaire gösterip teşhis koyamayacaksınız neden 'Röntgen Çektik' adı altında para alıp hayvanın da acı çekmesine yol açıyorsunuz? Ya da madem emin değilsiniz ben size ısrarla sormama rağmen 'Hayır, çenesinde bir problem yok.' deyip bizi yanıltıyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun!

(Aşağıya çektikleri röntgenin [tabii arka bacaklarını ne kadar görebilirsiniz emin değilim] görselini bırakıyorum. Bu görselleri de gönderemeyeceklerini telefonla çekebileceğimi söylediler.)

Kedimin 4. Kattan Düşmesi Sonucu

03 Ocak 2024 21:31
Kedimin 4. Kattan Düşmesi Sonucu
Sebnem sonuçtan hiç memnun değil

Zeytin Veteriner Kliniği (Kurtköy)'nden Şikayetçiyim

29 Şubat 2024 16:45