Pet Anka Veteriner Kliniği Tarihi Geçmiş Aşı Skandalı

19 Aralık 2024 16:25

Yaklaşık 1 yıl önce kedimi bu veterinere getirdim. Kanlı ishal ve kusma sebebiyle. Bundan bir hafta önce lösemi aşısı olmuştu fakat bu şikayetler başladı daha sonra bana sorular sordular neden oldu niçin öldü bende muhtemel sebepleri söyledim.

Bana kanına bakılması röntgen mide filmi vs çekilmesi gerektiğini söylediler. Neyse uzatmayacağım 1 hafta kadar canım oğlum klinikte kaldı yani onlar istedi aslında. Serumlar tedavileri vs vs. Tabi benim psikolojim gitti yavrum desen bizi görmüyor arada gidiyoruz ziyaretine daha sonra zehirlenmeye karşı Asi yaptılar işte mama yemeye başladı falan.

Tedavi bittiğinde bizi aradılar. Geldiğimiz karnesinde bir şey gözüme ilişti demek ki fark edilmesi gerekiyormuş detayın ne hikmetse lösemi aşısının vurulduğu etiketin tarihinin başı silinmiş (! ) ) tırnak izi vardı hatta sonra ben bunu söyleyince sistemde görmediler ya da bilerek bakmadılar orasını Allah bilir!.

Bu olaydan sonra başka veterinere gitmeye karar verdik ve ben orada bu durumu anlatınca sağ olsunlar aynı aşının tarihine bakmak için sisteme girdiler normalde sığınıyorum galiba. Ve ne görelim! Son kullanma tarihi geçmiş lösemi aşısı vurmuşlar yavruma...

O an beynimden aşağı kaynar sular döküldü tahmin edemezsiniz o an oraya gidip her şeyi yıkıp dökmek istedim! O canları bilerek bu hale getiriyorsunuz ve o parayı da bilerek alıyorsanız sizi Allah'a havale ediyorum

Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Aria Veteriner Kliniği Hayvan Sevgisinden Yoksunlar

04 Nisan 2024 15:30
Aria Veteriner Kliniği Hayvan Sevgisinden Yoksunlar
Sena sonuçtan hiç memnun değil

İstanimal Veteriner Kliniği Mağdur Etti

05 Ağustos 2024 10:38