Seydi sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Puanlarının Sahteliği

23 Mayıs 2023 20:29

Yemek Sepeti sahte puanlama sistemine inanmıyorum artık. Kaç kez bu yüksek puanlı ve +1000 +3000 +5000 yazan ne kadar firma varsa hepsi pişmanlık yemek konusunda. Mesela şu anda 7,5 puanlı bir dönerciden döner söyledim ve pişmemiş tavuk derilerini içinden ayıklamak zorunda kaldım en sonunda yemeyi bıraktım. Aynı firmanın Google yorumlarına baktığımda 30küsür oy kullanıldığını ve yıldızının sadece iki olduğunu gördüm. Bu nasıl bir anlatmadır

23 Mayıs 2023 22:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Seydi
Seydi
17 Haziran 2023 15:57

Mail adresimi kontrol ettiğimde herhangi bir dönüş yapmadığınızı görüyorum. Not: gereksiz e posta klasörü de dahil kontrol ettim.

Enis sonuçtan hiç memnun değil

Bereket Döner Siparişimde Gecikme, Yanlış Ve Kötü Ürün Teslimatı, Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Mayıs 2025 18:57

02 Nisan 2024 13:43

23 Haziran 2023 15:32

27 Nisan 2024 13:07
Yavuz sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 15:14
Yemek Sepeti İyice Keyfi Hareket Eden Bir Kurum Haline Geldi!

Yemeksepeti Kategorileri