Staj Ücreti Ödemesi Hakkında Mağduriyet

Beyzanur
21 Aralık 2024 17:196.751

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın Staj Seferberliği Projesi Ulusal Staj Programı kapsamında, T.C. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında toplam 21 iş günü boyunca staj yapmış bulunmaktayım. Hakkım olan ödeme üzerinden 100 gün geçmesine rağmen herhangi bir ücret ödemesi yapılmamıştır. Ulusal staj sözleşmesi maddelerinde yer alan 'asgari ücret ödenecektir' ifadesinin dikkate alınarak, hastaneme bildirilmesini ve bu konuda mağduriyetimin giderilmesini önemle talep ediyorum.

8 Ocak 2025 13:27

Ben yaz stajı ücretimi Sbü ye bağlı başka bir hastaneden aldım IBAN istemişler miydi sizden

7 Ocak 2025 21:23

Merhaba ödeme tam asgari şeklinde mi yattı 1/3 ü mü

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Ulusal Staj Programı Ve Ücret Ödeme Sorunu

Begüm

İzmir sbü dr. S*** S**** göğüs hastalıkları ve cerrahisi Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1 Ağustos 28 Ağustos arası ulu...

1 Destek

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Staj Programı Kapsamında Stajyer Ücretleri Eksik Yatırıldı

Zelal
4 Kasım 2023 18:454.012

03.07.2023-28.07.2023 tarihleri arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ulusal staj programı kapsamında staj...