Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Staj Programı Kapsamında Stajyer Ücretleri Eksik Yatırıldı

04 Kasım 2023 18:45

03.07.2023-28.07.2023 tarihleri arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ulusal staj programı kapsamında stajımı tamamladım. Fakat staj ücretini sağ olsunlar ancak kasım ayında yatırabildiler ve yatırdıkları para ise asgari ücretin %30'unun da aşağısında bir tutar olarak hesabıma yattı.

Oysa ki cumhurbaşkanımızın 2022 ekim ayında açıkladığı karara göre stajyerlere asgari ücret yatırılması gerekiyordu. Ben 20 iş günü çalıştığım için hak ettiğim ücret 8943 lira iken bunun %30'unun da altında olan 2206 lira ödendi tarafıma. Kalan 600 lira da neden ödenmedi ve nereden kesildi anlamadım.

En kısa sürede dönüş yapılmasını ve maaşımın geri kalanının da yatırılmasını talep ediyorum. Hakkımı alana kadar gerekli mecralara başvuracağım.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Stajyer Maaşı Hakkında

09 Eylül 2023 02:14
Tuana sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Hastanesi Staj Maaşlarımızı Ödemiyor

02 Ekim 2024 12:13