YEDAŞ Habersiz Elektrik Kesintisi Ve Haksız Ceza

YEDAŞ Habersiz Elektrik Kesintisi Ve Haksız Ceza
Ferhat
09 Ağustos 2024 17:56

Ordu Korgan Çayırkent Mahallesi'nde evimin elektriğini kesmişler, hiç haberimiz olmadan. Benim evim 6. aydan beri ıssızdır. Ne kafayla kaçak var diye kesiyorlar bilmiyorum. Şimdi benim çocuklarımın bütün rızkı çöpe gitti ve yetmezmiş gibi ceza yazmışlar. Hiçbir bilgimiz yok, artı bir de avukata vermişler. Şimdi soruyorum sizlere, bu insanlık mı? Aylık faturayı bir gün geçer geçmez mesaj yolluyorlar ama böyle bir durumda hiçbir haberim olmadığı halde avukatlık oluyorum. Allah aşkına bana biri söylesin, ben ne yapmalıyım şimdi?

Muhammet
Muhammet

Mezardaki babama kaçak elektrik kullandırmaktan ceza yazan şirketten bahsediyoruz bana yıllarca haber bilgi vermeden icraya veren dosyayı verdikleri hukuk bürosundan ancak ve ancak bilgi alabildiğim için de günlerce uğraştığım hala karakol ifade şikayetlerle vatandaşı dedektif yapıp suçlu aratan şirketten bahsediyoruz her şey ortada saatin montaj edilip görüldüğü yer ceza kesilince saatin kaldırıldığı evime geri sökülüp bırakıldığı her şey ortada saatini çalan elektrik kaçakçılarını kendileri belgelemelerine rağmen hiçbir yaptırım uygulamayıp tüm cezayı bana ödeten şirketten bahsediyoruz. Babamın saatine ceza yazılan ev ortada ev sahibi ayak yapıyor ben taktırmadım saat diye ama harcadığı 7bin liralık elektrik+cezalar+dosya+avukatlık ve arabuluculuk masrafları ve giden zamanlarım benden eksiliyor şirket hiçbir şekilde sorumluluk almıyor abone olduk diye saatin yanında uyumamızı bekliyorlar sanırım.

yedas-habersiz-elektrik-kesintisi-ve-haksiz-ceza-1.jpg

Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
02 Ocak 2025 12:25
"Çok ilgili ve kibar davrandınız teşekkür ediyorum."

YEDAŞ YEPAŞ In Mağdur Ettiği, Haksız İcra Takibi.

Keramettin
13 Haziran 2024 21:37