Yatsan Yatakta Hayal Kırıklığı: Mağazada Denenen Yatakla Eve Gelen Farklı!

19 Ekim 2024 14:31

Antalya Agora AVM içinden Yatsan mobilyadan switzerland Premium çift kişilik yatak deneyerek aldık. Mağazada denediğimiz yatakla eve gelen yatağın hiç alakası yok. Taş gibi yayları sırtına batan bir yatak gönderildi. Biz bu yatağı nasıl beğendik algısıyla Mağazaya tekrar gelip denedik. Mağazadaki yatak ile evdeki yatağın hiç alakası yok. Ya üretim hatalı taş gibi bir yatak gönderildi. Ya da Yatsan mağazaya kaliteli yatak koyup deneterek insanları aldatıyor. Değiştirmek ya da iade etmek istersen %15 kesinti yapıyor. Güzel kazanç her aldattığın müşteriden %15 kazanç elde etmek. Talep ettiğim şey bu hatalı yatağı alıp aynı model mağazada denediğimiz yataktan gönderilmesi...

22 Ekim 2024 09:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

22 Ekim 2024 15:57

Tabii ki kurumsal firma oldukları için satış aşamasında müşteriye yanlış bilgi verilmiş, mağdur edilmiş olsa bile prosedürlerinin dışına çıkamazlar. İade garantisi söylenen ürünün iadesi yokmuş. Yatsan'dan Alışveriş yapacaklar arkadaşlar Ürünü satın alırken size söyleneni değil satış sözleşmesinde yazanı dikkate alırsınız. Yaşattığınız mağduriyet için teşekkürler. Bu mesajı da henüz alışveriş yapmamış arkadaşlarımızın mağduriyet yaşamalarını istemediğim için uyarı amaçlı paylaşıyorum. Ben epey pişmanım o kadar para verip kendime sırt ağrıları gibi bir sağlık sorunu satın almışım.

Fatma
Fatma
Şikayeti Çözüldü

Teşhirdeki yataklar zamanla daha yumuşak hale geliyor herhalde. Ben de switzerland Premium yatağı beğendim ve aldım, onu kullanıyorum şu anda. Bana da eve gelen yatak çok sert geldi. İlk günler çok rahatsız kalkıyordum yatağın sertliği sebebiyle, sanki tahtanın üzerinde yatıyor gibiydim. 57 kiloyum ve kemiklerim acıyordu resmen yataktan kalktığımda. Yatağı değiştirmeyi düşünüyordum. Sonra üzerine kat kat yumuşak battaniye yorgan filan sererek yattım hatta bir süre. Sonra teker teker azalttım katmanları ve şimdi tamamen kaldırdım. Vücudun alışma süresi var bence, 2- 3 hafta sonrasında alıştım ve şimdi daha rahat uyanıyorum. Sizlerde durum hiç değişmedi mi merak ettim doğrusu?

Adil
Adil
Şikayeti Çözüldü

Bir gelişme var mi firma tarafından? Ya da siz yatağa alıştınız mi hala kullanıyor musunuz acaba?

Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Ölçü Uyuşmazlığı Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gülnur
02 Ekim 2025 20:50
Osman sonuçtan memnun

Yatsan - Hayal Kırıklığı

Osman
04 Haziran 2024 18:47
"Merhabalar. Bölge Müdürü Murat Beyin nazik yaklaşımları sayesinde sorunumuz çözüldü. Teşekkürler"

Uğur
24 Mayıs 2025 15:55
Kusurlu Ve Kullanılmış Yatak Teslimatı, Fatura Ve Garanti Belgesi Eksikliği, Uzayan Teslimat Süresi