Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Serta Perfect Sleeper

15 Eylül 2024 03:53

Yatsan Serta Perfect Sleeper inanılmaz terletiyor, gece uykularımdan uyanıyorum. Zamanla alışırsınız demişti temsilci ama yok, sobanın üzerinde yatıyorum sanki ve bu çok rahatsız edici. Geceleri defalarca uyanmak zorunda kaldım. Aylardır alışmaya çalışıyorum ama bıktım.

20 Aralık 2024 12:29

Hala daha bir çözüm bulmadınız. Sadece arayıp fabrika bir sorun yok diyor diyorsunuz. Annemde yattığında o da belimi yakıyor şikayeti ile kalktı. Bu sadece bende olan bir durum değil. Aylardır çözüm bekliyoruz ama hep söylenen aynı. Fabrika sorun yok diyor. Fabrikadaki arkadaşlar gelip bir yatıp denesinler sorun var mı yok mu görsünler.

16 Eylül 2024 08:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

16 Eylül 2024 11:01

Bekliyorum

20 Aralık 2024 12:28

Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
20 Ağustos 2024 07:14

Serap
13 Haziran 2024 01:08

03 Ocak 2024 18:10

Şubede Denediğimiz Yatsan Marka Yatak İle Teslim Edilen Yatak Farklı.

Gökhan
13 Şubat 2024 12:25