14 Ocak 2024 19:504.864

Çeşme Yatsan mağazasından kızımın evine bazalı çift kişilik bir karyola ve yatak satın aldık. Ütün Kasım sonu teslim edildi ama kızım yurt dışında yaşadığı için ürünleri bugün görebildi. Öncelikle bize bilgisi verilmeden 12 cm yüksekliğinde ayak takmışlar karyola altına neymiş temizliği kolay olsunmuş. Üstüne bir de seçilen yatak konunca karyola çıkmak için resmen merdiven kullanmak gerekiyor. Bugün mağazaya uğrayıp en azından üstündeki yatağı değiştirelim dedik. Mağazadaki bayan bunu için fabrikanın %25 değişim ücreti keseceğini kendisinin bunu ancak %15 yapıp 5500 TL değişim ücreti alınacağını söyledi. Biz şikayet edeceğiz siz bizi ayak uzunluğu konusunda bilgilendirmeniz dedik. Bize tavrı şikayet de etseniz yine benimle muhatap olacaksınız şeklinde oldu. Bu tavır hiç hoş değil. Bu yüzden Yatsan ile bir daha asla çalışmayı istemiyoruz.

15 Ocak 2024 11:12

Yatsan İzmir müdürü aradı ve özür diledi ücretsiz değişimi yapacağını söyledi.

29 Şubat 2024 14:33 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sevgili Elgiz P., Yatsan Çeşme Mağazası Şikayet konulu şikayetiniz ile ilgili size ulaştık. Geri bildirim süreçlerine Yatsan olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Yatsan Müşteri İlişkileri

Yatsan - Hayal Kırıklığı

Osman
Osman
4 Haziran 2024 18:4711.861

"Merhabalar. Bölge Müdürü Murat Beyin nazik yaklaşımları sayesinde sorunumuz çözüldü. Teşekkürler"

Ürünler Hasarlı Geldi, Hizmet Yetersiz Kaldı

Hakan
19 Şubat 2025 12:242.215

"Mağduriyeti mi hızlı bir şekilde giderdikleri için markaya teşekkür ederim özellikle destek ekibinde çalışan ve süreci takip ederek bana hızlı bir şekilde yardımcı olan fulya hanıma teşekkür ediyorum"

Ürünler Hasarlı Geldi, Hizmet Yetersiz Kaldı

Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sürecinde Mağduriyet: Yatsan Eskişehir Mağazası

Harun
Harun
27 Mayıs 2025 22:484.334

Eskişehir Yatsan mağazasından yatak satın almış bulunmaktayım. Mağazadaki görevli iade ve değişim süreci hakkında bana y...

Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sürecinde Mağduriyet: Yatsan Eskişehir Mağazası
2 Destek

Yataş Mağduriyetim Giderilmesini İstiyorum

Ömer
Ömer
Yataş
30 Mart 2024 18:121.308

Düzce Yataş mağazasından 27/03/2024 tarihinde bazamın ölçüsünü almadan 160x200 ebatlarında bir yatak aldım. (Ölçü almayı...

Yatsan Yatak Ve Baza Sorunları: Garantili Değişim Talebimiz

Zehra
Zehra
22 Kasım 2024 17:254.065

"Gökhan beye teşekkür ederiz, çok kibar ve ilgiliydi, süreci baştan sona dinledi. Baza kapağı ücretsiz değişecek, yine sorun yaşarsak iletişime geçeceğiz. Maalesef yatak onarılıyor, farkını verip yeni farklı bir yatak almak isterdik, olmadı. Umarım tekrar sorun yaşamayız. Teşekkür ederim."

Yatsan Yatak Ve Baza Sorunları: Garantili Değişim Talebimiz

Yatsan Baza Kırık

Yatsan Baza Kırık

Uğur
Yatsan Elektrikli Koltuk Pişmanlığı!

Yatsan ElektrikliKoltuk Pişmanlığı!

Abdurrahman