Bülent sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 12:34
Bülent'nin Teşekkür Mesajı
“Her şey için teşekkürler.”

08.07.2024 tarihinde Yataş online mağazasından baza, başlık ve yatak aldım. Bir aylık bir süre içerisinde yatak geldi (bir hayli hırpalanmış görünüyordu). Baza ve başlık için teslimat süresi geçtiğinden birkaç kez müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bana ürünün Kuşadası'na gönderildiğini ve kısa bir zamanda aranıp randevu oluşturulacağı bilgisini verdiler. Bugün Yataş çözüm merkezinden aradılar, baza ve başlığın 10 gün sonra sevk edileceğini söylediler. Zaten geciktiniz, neden bir on gün daha bekliyorum diye sordum, sistemde öyle görünüyormuş.

Bu ekonomik şartlarda heves edip bir ürün alıyorsunuz, hatta ürünü aldığınız yeri ciddi bir firma olarak görüyorsunuz. Sonra ne mi oluyor? Hevesiniz kursağınızda kalıyor. Yazıklar olsun.

Tüm ürünleri iptal etmek istedim. Yatağın teslimatından 14 gün geçtiği için iptal kaydı yapılmıyormuş. Baza için hemen kayıt oluşturdular. Peki bu yatağı ben ne yapacağım diye sorduğumda "Onu biz bilemeyiz" cevabını aldım. Yazıklar olsun.

12 Eylül 2024 08:28 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

12 Eylül 2024 17:08

Merhaba Gerçekten adına bakınca (Yataş) büyük firma diyorsun güvenilir işini bilir fakat içine girince anlıyorsun ne olmadığını. 08.07.2024 tarihinde verdiğim sipariş için Ağustos ayı içerisinde ve Eylül ayı içerisinde yaptığım görüşmelerde söz konusu baza ve başlığın Kuşadası'na gönderildiği söylendi. Dün arayan Yataş müşteri temsilcisi ise " Size yanlış bilgi vermişler siparişiniz 10 gün sonra Kayseri deki fabrikamızdan sevk edilecek dedi. Ben de sinirlenip siparişi iptal edin dedim ve konuyu şikayetvar.com a taşıdım. Bugün arayana Yataş temsilcisi " Size yanlış bilgi vermişler siparişiniz Kuşadası'nda" dedi. (tahminimce ürünler 15 gündür Kuşadası'nda bekliyor) Bu kadar mı bir siparişin nerede olduğundan haberiniz yok? Kulaklarını sallaya sallaya tamam siparişinizi iptal ediyoruz diyorsunuz "ayıp" Utanıp ta "kusura bakmayın bizim hatamız" "telafi ediyoruz" "siparişiniz yarın sizde" diyen bir Allah'ın kulu yok. Nasıl bir müşteri politikanız var? Yazıklar olsun. Şikayetvar ailesine teşekkür ediyorum. Saygılarımla

13 Eylül 2024 20:11

Merhaba Baza ve başlık siparişi iptal edilerek ödenen miktar hesaba iade edilmiştir.

14 Eylül 2024 09:25

Görüşmemek üzere. Hoşça kalın.

14 Eylül 2024 14:43

Her şey için teşekkürler.

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
20 Ekim 2023 20:55

Zarife
24 Ekim 2023 12:40
Babi sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 10:13
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
18 Eylül 2023 17:02