Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Alez Sıvı Geçiriyor.

Gözde
30 Eylül 2024 15:15

26.02.2023 tarihinde Yataş sitesinden aldığım ürün 2 adet alez olup ürün sıvı geçirmez özellikle olduğu için aldım. 1 yıl sonra gece kızım altına kaçırdı ve yatağa geçti. Müşteri hizmetlerini aradım 2 yıl garantisi var incelemeye gönderin dediler. 12.08.2024 tarihinde MNG Kargo ile iadeye gönderdim. 02.09.2024 tarihi oldu hala firmadan ses seda yok sonra ben arayınca iade kodunu istediler söyledim vs teslim alınmış ancak tarafıma gün içinde 2-3 kişi arayıp biri onaylandı ücret iadeniz olacak diyor. Sonra başka biri alıyor depoda ürün yok işlem için bekliyoruz. Diğeri arıyor inceleme olmayacak bu ürün garanti kapsamında değil farklı gün farklı biri iade yapılacak diyor diyorum ki iade yapılacak kart kapandı nasıl iade olacak diyorum dönüş olacak size diye bilgi veriyor 2 aydır ne iade ne değişim ne geri gönderim var. Konu ile alakalı kimse bilgi vermiyor. Ürün iadesini istiyorum.

01 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Gözde
02 Ekim 2024 12:08

Telefon araması ile süreç devam ediliyor dışında başka hiçbir şey söylenmedi. Siz sadece insanları oyalamak için arama gerçekleştirildi diye bilgi veriyorsunuz.

Atiye
28 Temmuz 2024 00:07
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
19 Ağustos 2024 17:55
Yataş Kusurlu Ürün Satıyor
Arif sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 09:59

08 Ağustos 2023 11:49