Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı'da Tadilat Hizmeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

23 Aralık 2024 11:44

19.12.2024 tarihinde Cepa Yargıcı firmasından Kapüşon Detaylı Palto (Ürün Kodu: 23KKPL5015V094) satın aldım. 22.12.2024 tarihinde kol boyunu kısaltmak için alışveriş yaptığım mağazaya tekrar gittim.
Mağazadaki görevliler, 7500 TL altına tadilat yaptıramadıklarını dile getirdiler. Ben de son alışverişimin 7500 TL olmadığını, ancak sadık bir Yargıcı müşterisi olduğumu belirttim. Sistem içerisinde de alışveriş ayrıntılarını görüntülediler. Mağaza görevlileri beni müşteri hizmetlerine yönlendirdi.
23.12.2024 tarihinde müşteri hizmetlerinden Y***** Hanım ile konuştum. Bana tadilat hizmetinin olmadığını, dilersem şikayet kaydı oluşturabileceğini söyledi.
Şikayet kaydı oluşturmasını rica ettim. Sonrasında şikayetimin doğru ifade edilip edilmediğini onaylamak için metni okumasını rica ettim. Y***** Hanım okuyamayacağını söyledi. Sadece mağazanın beni yanlış yönlendirdiğini ifade ettiğini dile getirdi.
Şikayetim birken iki oldu.
Birinci şikayetim tadilat hizmetinin olmaması, ikinci ise müşteri hizmetlerinin anlamsız tutumu. Mağazadaki görevliler yetkileri dahilinde ellerinden geleni yapmışlardır.

23 Aralık 2024 15:13 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Zeynep C.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. Geri bildiriminiz yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla Yargıcı

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı Satın Aldığım Pantolonun Kusurlu Çıkması Ve Değişim/İade Talebimin Reddedilmesi

Tuğçe
24 Ekim 2025 13:07
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 09:17
Gia sonucu yetersiz buldu