Çağla sonuçtan çok memnun

Nata Vega Outlet Yargıcı Mağazası Personelin Tavrı!

Nata Vega Outlet Yargıcı Mağazası Personelin Tavrı!
15 Eylül 2023 01:39
Çağla'nın Teşekkür Mesajı
“Mağaza tarafından arandım. Ürünü değiştirebileceğim veya istediğim bir mağazadan gidip hediye paketi yaptırıp değişim fişi alabileceğim söylendi, teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim”

14 Eylül 2023 tarihinde saat 21.40 sularında Ankara Nata Vega Outlet AVM'de bulunan Yargıcı mağazasından bir çanta aldım, kasada bulunmakta olan beyefendi, sanırım bu durumdan pek hoşlanmadı zira tavırları bana biraz kaba geldi, çanta için koruma kılıfı istediğimde resmen önüme buruşuk bir kılıfı istemeyerek fırlattı, yüzü çok asıktı ve ben daha ödeme işlemini tamamlamadan neden olduğunu anlamadığım bir şekilde işlemi bir hanımefendiye devretti, çantayı hediye olarak almama rağmen bu tavırdan çekinip hediye paketi bile yaptırmadım, değişim fişi bile almadım. Kapanış saatine yakın yorgun olmasını anlayabilirim ama yine de güler yüzlü olmak sanırım o kadar da zor olmamalı, bu tavrı Yargıcı gibi bir markaya yakıştıramadım ve ne yazık ki değişim kartı ve hediye paketi olmadan bu kırışık kılıfla bu hediyeyi kimseye veremeyeceğim.

15 Eylül 2023 09:06 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Çağla Ç.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

15 Eylül 2023 16:39

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:10
Yargıcı Çanta Satışı Sonrası Hizmetinde Sorun