20 Haziran 2023 11:02

Ankara Sincan da iki kızımla beraber kalitesine güvendiğim için Yaprak Dönercisine gittim. Siparişimi verdim yaklaşık bir 15 dakika bekledim. Daha sonra sipariş te bir menünün fazla eklendiğini görünce iptal ettirmek için tekrar kasaya gittim. Durumu anlattım ve siparişimin sadece fazla olanını iptal etmek yerine tamamını iptal ettiler. Siparişimi tekrar alıp yeni sıra verdiler. Ve yeni sırada 45 kişi sonrası idi. Yardımcı olmalarını neden tekrar sıra beklemem gerektiğini sorduğumda kurallar böyle deyip beni yolladılar. Siparişleri teslim eden kişiye derdimi anlatmaya çalıştım ama o da gayet kaba bir şekilde git kasadan iptal et dedi. Kasadan tüm siparişimi iptal ettim ve bir şey yiyemeden çıktım. Tamamen müşterinin önemsenmediği bir işletme. Bu markanın altında böyle kişilerin çalışması çok üzücü. Yaptığı sosyal yardım ve çalışmalardan mutlu olup tercih ettiğimiz marka hayal kırıklığına neden oldu. Tekrar bu restoranı asla tercih etmeyeceğim. Onlarda helal kazandıklarını düşünmesinler. İnsanları kırıp üzmek haktır. Unutmayın.

06 Eylül 2024 01:08
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Ve Bayat Ürünlerle Hayal Kırıklığı: 640 TL'ye Değmeyen Hizmet

20 Temmuz 15:43
Evamia sonuçtan hiç memnun değil

Sincan Yaprak Dönercisi Çalışanların Davranışları

12 Haziran 2024 16:31