Kusurlu Mal Satışı - Yaman İş

26 Temmuz 2024 10:54

Yaman İş Galeri diye kendini adlandıran bu firmadan 2020 model Clio 5 1.3 TCe 78.500 km araç aldık. Galerinin hemen yanında bulunan ekspertiz firmasında pahalı olan detaylı ekspertiz işlemi yapıldı. Araçta sadece boya olduğunu, onun haricinde özellikle mekanik aksamda hiçbir sorun olmadığı belirtildi. Aracın satışını aldık. Daha 750 km olmadan araçta titreme ve vuruntu sorunu başladı. Yaptığımız araştırmada ise aracın şanzımanında arıza olduğu belirtildi. Yaklaşık 200.000 TL masraf var ve daha sonra farklı şeyler de çıkabilir diye birkaç farklı servisten cevap aldık. Daha sonra ilk galeriye gittik, yüzümüze bile bakmadan 'Ben bilmem, benim sorunum değil' dediler. Daha sonra ekspertiz firmasına gittik, onlar da çağrı merkezini arayın dediler. Aradığımızda ise 'Bu hasar bizimle ilgili değil, teminata girmiyor' gibi saçma sapan cevaplar aldık. Sonuç olarak satın alınan araç daha 1 ay olmadan arıza verdi ve kusurlu mal satan bu firma hiçbir sorumluluk almamıştır. Bugün 3 ay oldu ve araç hala arızalı bir şekilde duruyor. Bu tarz esnaflar artık gerekli cezaları almalılar, insanları kandırmamaları gerekli. Herkes hak ettiği cezayı almalı.

Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Araçta Gizlenen Kusurlar Ve Yüksek Masraf

01 Mayıs 2025 14:04
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:00
Gezen Usta İzlediğiniz Videolar İle Alakası Olmayan Ekspertiz!
Arsene sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Paris Motors Kapora Tokatçısı!

11 Şubat 2024 03:06
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Otonolsun'dan Araç Alımında Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Masraflar!

27 Mart 2025 16:14