Sunay sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Watch 3 Bildirim Sorunu: WhatsApp Ve Instagram Çıkmazı

01 Kasım 2024 21:45

Xiaomi watch 3 active akıllı saat aldım ancak WhatsApp ve Instagram bildirimleri gelmiyor. Tüm her yolu denedim ama bir çözüm bulamadım. Arama ile ilgili bir problem yok SMS'te geliyor ancak WP ve Instagram için sorun yaşıyorum, WhatsApp ayarlarını güncellememe rağmen olmadı

19 Kasım 2024 18:21

Xiaomi akıllı saat özellikleri arasında Instagram ve WhatsApp bildirimleri olmasına rağmen bildirim gelmiyor, cihazı sıfırladım yeniden başlattım ama yinede olmadı satıcı kurum olan Vodafone da yeni güncelleme gelir onunla problem çözülür diyerek geçiştirdi

05 Kasım 2024 15:41

Vodafone'dan 01.11.2024 tarihinde Xiaomi Watch 3 akıllı saat aldım. Saatin özelliğinin içerisinde WhatsApp ve Instagram bildirimlerinin alınması var ancak saatimde bir problem var ve Instagram ile WhatsApp bildirimleri gelmiyor. Vodafone gittiğimde ilk önce kendileri denedi olmadı yarın gelin dedi, tekrar gittiğimde ise Xiaomi'den kaynaklı bir sorun olduğunu yeni güncelleme geldiğinde bildiririm geleceğini söylediler, o zaman iade veya değişim talep ediyorum dedim ancak bunu yapamayacağını söyledi. Aracı kurum olarak satışta ellerinden bir şey gelirken sorun olduğunda neden gelmediğini anlamak zor.

Cemil
Cemil