Oznur sonuçtan hiç memnun değil

Oznur
06 Ağustos 2024 16:47

Xiaomi Mi Pro 2 model robot süpürgemin (Aralık 2023 garanti başlangıcı) paspası çalışmamaya başlamıştı. Ben de kanallarında bir tıkanıklık olduğu için teknik servisle iletişime geçerek ürünü ücretsiz bir şekilde kargoladım. Teknik inceleme sonrası haznenin kırıldığını belirttiler ve değişim için 3000 TL istediler. Garanti sürecim devam ettiği için ödemek istemedim. Ürünü alırken Trendyol'dan ek garanti istemiştim, bu sebeple müşteri hizmetlerine başvurdum ve benden teknik servis iade değişim raporu istediler. Firmayı aradığımda bana ödemeyi yapmadan rapor veremediklerini söylediler. Herhangi bir temsilci de yok, fotoğraf asla atmıyorlar. Durumu tekrar Trendyol'a aktardığımda, siz cihazı bize gönderin bizler yardımcı olacağız dediler. Xiaomi teknik servisten sadece su haznemi geri iade istediğim için bana 900 TL ücret çıkardılar. Bu neyin parası ve nasıl bir tutum? İstanbul içi yaklaşık 1 kg'lik kutu cihaz yok, neyin servisine baktınız? Şeffaf hazneden de bu maliyeti hak görüyorsunuz. Tüketici Hakları'na başvurdum süreci artık yasal olarak devam ettireceğim.

Selin
31 Ocak 2024 18:22