Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite İadesi

Ramazan
28 Kasım 2023 18:53

Öncelikle iyi çalışmalar, kolay gelsin. Ben yaklaşık 1-1,5 ay önce evimdeki rutubet nedeniyle bir hava temizleyici aldım. Gece yatarken cihazı açıp havayı temizleyerek rahat uyumayı düşündüm. Ürünü alırken olası bir sorunda iade işleminde problem yaşamamak için özenle açtım. Ancak ürünü çalıştırdığımda, evin içi bir anda buz gibi oldu. Yaklaşık 20, bilemedin 30 saniye sadece bu kadar çalıştı ve sesi de bize göre çok fazlaydı. Biz bu ürünü özellikle gece kullanmak, havayı temizlemek amacıyla aldık; fakat ürün, temizlemekten çok havayı soğutuyor ve aşırı sesli çalışıyor. Bu sebeple gece kullanamayız, çünkü kullanırsak zatürre olma riskimiz var. Soğuktan bahsetmiyorum bile, sesi fazla olduğu için uyutmaz. Üründen memnun kalmayıp, çizik dahi olmadan, straforu ezilmeden ve kolisi yırtılmadan geri iade ettim. Ancak ürün bana iade reddi olarak geri geldi. Trendyol müşteri hizmetleri üzerinden tekrar iade talebi oluşturup iade etmeme rağmen, yine iade reddi ile karşılaştım. Bu ürüne ihtiyacım yok; serinlemek istesem bu kadar parayla 5 tane vantilatör alabilirdim. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bu olay artık moralimi bozdu ve ilgilenilmezse gerekli mercilere başvurmak zorunda kalacağım. Tek isteğim ürünün geri alınıp ücret iadesinin yapılmasıdır. Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Pro İade Problemi

Soner
12 Temmuz 2024 17:34
Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Pro İade Problemi
Sema sonucu yetersiz buldu

12 Ocak 2024 23:02
Xiaomi Trendyol İademi İade Ediyor
Xiaomi Trendyol İademi İade Ediyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 11:52
Xiaomi Hava Temizleyici Beklentileri Karşılamıyor
Paşa sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Cihazda Haksız Onarım Ücreti Talebi

Paşa
15 Mayıs 2025 15:50
Garantili Cihazda Haksız Onarım Ücreti Talebi
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Hava Temizleyicisi Sensör Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

İlayda